Muharrem İnce Planını Eski Danışmanı Deşifre Etti!

Erdoğan’ın eski danışmanı ve Karar gazetesi yazarı Akif Beki, yapılan çıkışı “İnce’den Ak Parti’ye yaş günü hediyesi” olarak yorumladı. Akif Beki “Erdoğan’ın il başkanlarına konuşması da İnce’yi bölmedi. Planlasanız böyle olmaz. Cumhurbaşkanı’nın yayını, İnce bittikten sonra başladı.” ifadelerini kullandı.

14 Ağustos 2020 Cuma 12:18
Muharrem İnce Planını Eski Danışmanı Deşifre Etti!

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminden danışmanlığı yapan Akif Beki, Karar gazetesindeki köşesinde, Muharrem İnce’nin dün yaptığı çıkışı ele aldı.

Yapılan çıkışı “İnce’den Ak Parti’ye yaş günü hediyesi” olarak yorumlayan Akif Beki, AKP’nin durumdan memnun olduğunu ileri sürdü.

“MEMNUNİYETTEN AĞIZLARI KULAKLARINDA”

Akif Beki şunları kaydetti:

“Muharrem İnce’nin iddiasına inanırsanız, dünkü çıkışından sonra Cumhur İttifakı’nın acayip korkması gerekirdi. Kendi seçmenlerinden oy alma kabiliyeti var, Kılıçdaroğlu’nun yapamadığını yapacak, daha tehlikeli diye…

Ama iktidar cenahı, hiç de korkmuşa benzemiyor. Bilakis, memnuniyetten ağızları kulaklarında.

Sanki iktidarı değil de muhalefeti bölme potansiyeli görüyorlarmış gibi.

Hatta, ‘CeHaPe Zihniyeti’ni hortlatacak bir profil olsa ancak bu kadar sevinebilirlerdi. ‘Tam dişimize göre bir muhalif bulduk, güle oynaya çekişiriz’ diye…

“ERDOĞAN’IN İL BAŞKANLARINA KONUŞMASI DA İNCE’Yİ BÖLMEDİ”

Kılıçdaroğlu’nu utanma belasına, yasak savmak niyetiyle kerhen bile vermeyen ekranları, İnce için canlı yayındaydı. Baştan sona verdiler.

Tesadüfe bakın ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il başkanlarına konuşması da İnce’yi bölmedi. Planlasanız böyle olmaz. Cumhurbaşkanı’nın yayını, İnce bittikten sonra başladı.

Halbuki sorsanız, kendilerini zorlayacağı konusunda İnce’ye hak veriyorlar. CHP tabanını aşma gayretini takdir ediyorlar. Dışarıdan ilave oy çekme kapasitesini kanıtladığını dahi söylüyorlar. Bakınız; Sözcü Kalın’ın değerlendirmeleri…

Fakat ne hikmetse Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’yla yarışmak kadar telaşlandırmıyor onları. Ne ön kesmesi, ne çelme takması, ne karalaması! Parlatma işini bile şansa bırakmıyorlar.

Eğer takiye değilse, rol yapmıyorlarsa; İnce’nin çıkışı, AK Parti’ye yaş günü hediyesi gibi geldi.

‘Erdoğan’ı yense yense İnce gibi bir CHP’li yenebilir, hadi inşallah kazanır’ diye umutlandıklarını mı düşünmeliyiz öyleyse?

İnce, iktidarı heyecanlandırıyorsa kaybetmeyi çok istediklerinden midir yani?”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 14.08.2020 12:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol