MOSSAD'ın Erdoğan'ın Sağlığı İle İlgili Raporu Açıkladı!

Gazeteci Sabahattin Önkibar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya attı. Önkibar, MOSSAD'ın Erdoğan'ın sağlık durumunu birebir takip ettiğini ve bu konuda bir de rapor hazırladığı bilgisinin kendisine ulaştığını belirtti.

09 Mart 2020 Pazartesi 07:58
MOSSAD'ın Erdoğan'ın Sağlığı İle İlgili Raporu Açıkladı!

İşte Önkibar'ın kişisel sosyal medya platformundan yaptığı o açıklamalar:

Tayyip Erdoğan'ın durumuyla ilgili değişik bilgiler var. Son olarak İsrail'in istihbarat teşkilatı MOSSAD'ın bir bilgisi bana geldi. Muhalif olduğumuz, hemen herşeyi yazıp konuşabildiğimiz için bize bu tür bilgiler geliyor. Bu da onlardan biri. MOSSAD ülke liderlerinin sağlıklarını çok yakından izleyen, takip eden bir istihbarat örgütü. Mesela Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın babası Hafız Esad'ın hastalığını, yurtdışı seyahatinde kaldığı oteldeki dışkılarını alıp onu inceleyerek tespit etmişti. Bütün dünya da bu şekilde öğrenmişti baba Esad'ın hastalığını. Anlayacağınız İsrail istihbarat örgütü bu konularda dünyanın en iyisi durumunda. İşte bu MOSSAD'a dair bana gelen bir bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarayda özel bir hastane ve özel bir hekimler grubu oluşturulmuş. Sözkonusu iddiayı içeren sağlık raporuna göre hastalığının yayılma şüphesiyle önemsiz bir organının alındığı belirtiliyor. Şu an için herhangi bir yayılım durumu sözkonusu değil ama Tayyip Erdoğan sürekli kontrol altında tutuluyor. Bu tür iddialar, yalanlar özellikle FETÖ'cüler tarafından sık sık ortaya atılıyor bunu biliyoruz ama MOSSAD bağlamında böyle bir bilgi bana intikal etti ben de bunu paylaşıyorum" diye konuştu.

ERDOĞAN: FETÖ-MOSSAD İŞBİRLİĞİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ise geçtiğimiz dönemlerde FETÖ'nün İsrail’in istihbarat servisi MOSSAD’la işbirliği içinde olduğunu vurgulamış, "Bütün bu ortaya çıkan gerçeklerden sonra samimi insanların o çatı altında durmasının hiçbir mazereti olamaz. Paralel yapı tabanındaki samimi insanlar bu yapının kimlerle işbirliği yaptığını lütfen görsünler ve sorgulasınlar. Hala bu yapının Mossad ile işbirliği yaptığını göremiyorlarsa yazıklar olsun” demişti.

AMAN: TÜRKİYE ÇATIŞMACI
Öte yandan İsrail Askeri İstihbaratı’nın (AMAN) 2020 raporu tehdit değerlendirmesinde ise Türkiye ‘çatışmacı’ olarak gösterildi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dış politikası hedef alındı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.03.2020 08:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol