MEĞER O DA ENSAR'CIYMIŞ!..

"Öğrenciler terbiye amaçlı okşanabilir" açıklamasıyla gündeme gelen Samsun Valisi Osman Kaymak'ın çocuk tecavüzüyle anılan Ensar Vakfı ile yakın ilişkide olduğu ortaya çıktı.

25 Ağustos 2017 Cuma 00:11

Samsun Valisi Osman Kaymak, “Geleceğin Eğitiminde Yönetici Rolleri” adlı etkinlikte yaptığı açıklamada skandal ifadeler kullanarak, "Öğrencinin terbiye amacıyla hafif okşanması konusunda rahat olun. O konuda şikayet edilebilir, malum insanlar en küçük şikayette 'Öğretmen öğrencimizi dövdü, kulağını çekti şikayetçiyim' diye dilekçe yazıyor valiliğe. Eğer öğretmen psikopat değilse, terbiye amaçlı ve çocuğun geleceği için sınıfında bunu yapmışsa biz bu konuda her zaman öğretmenin ve sizin yanınızdayız" demişti.

İlerihaber'in aktardığına göre, Vali Kaymak'ın 2014 yılında Kocaeli'nin merkez İzmit ilçesinin kaymakamlığını yaptığı sırada çocuk tecavüzleriyle anılan Ensar Vakfı'nın Kocaeli Şubesi ile yakın ilişkide olduğu ortaya çıktı. Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi üyeleri sık sık dönemin İzmit Kaymakamı Kaymak'ı makamında ziyaret ederken, Kaymak'ın Dersim'e vali olarak atanmasının ardından da bir 'uğurlama töreni' düzenledi. Bu törende Ensar Vakfı tarafından Kaymak'a bir de plaket verildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.08.2017 01:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol