'LAN BU KUR'AN AYETİ, KUR'AN...'

" Lan bu Kur'an ayeti, Kur'an ayeti... Bu ayeti niye saklıyorsunuz milletten?"

06 Nisan 2016 Çarşamba 00:52
'LAN BU KUR'AN AYETİ, KUR'AN...'
İşte hocamızın resmi mabed konusuna dair o açıklamaları:

" Bir adam Muhammed'in sünnetine göre değil de Muaviye'nin sünetine göre hutbe okunan bir camide namaz caiz değildir derse İslam adına konuşacak bir Allah kulu yanlış söylüyorsan diyebilir mi? Diyemez... Peki bu neden düzeltilmiyor? Düşünün..
Emeviler camileri beyin yıkama mekanı olarak kullanıyordu. Onun için büyük sahabilerin o camilerde namaz kılmadıklarını görüyoruz. Enes Bin Malik evinde kılıyordu. O gün kılınmıyordu bugünü bir düşünün. Emevi bunun için onlarca hadis uydurdu. Resmi mabedi yıkmıştır Kur'an. Allah'ın Resulü diyor ki; ' Benim peygamberlik dönemimin özelliklerinden biri de bütün yeryüzünün ümmetime mabed yapılmasıdır. Benim ümmetin nerede temizliğini yaparda Allah ile beraber olmak isterse orada yapar. Nerede namaz kılmak isterse mescid orasıdır. Başka birşey daha var; Kur'an diyor ki evlerinizi kıblegah yapın. Barınaklarınızı kıblegah yapın ve oralarda namaz kılın. Lan bunları niye saklıyorsunuz. Lan bu Kur'an ayeti niye saklıyorsunuz bunu? Tabi camiye gelsin çünkü orada yolacak, orada beynini yıkayacak, Allah ile kandıracak, orada musallat olacak ve güdümüne alacak. Mercimek soygunları oradan çıktı, deniz feneri soygunları oradan çıktı. 17 Aralık'a kadar hepsi oradan çıktı. Tereddüt var mı? Kur'an bunları bilir, Kur'an'ı okuyanlar da bunları bilir. Onun için ne yapıyorlar? Kur'an'ı ortadan kaldıramayacaklarını bildikleri için Kur'an'ın okunmasını engelleyecek tedbirler alıyorlar. Bu tedbirlerin en namussuz ve en imansızı da Arapça bilmeyenler Kur'an okumasın, Kur'an'ın tercümesi yapılmaz ifadeleridir. Yalan diyeni Allah süründürsün.  Kur'an'ın tercümesi yoksa manası yok demektir diyen İmamı Azam'dır. Ve ondan 13 asır sonra bunu dillendiren kişi de Mustafa Kemal'dir. Demek ki bütün yeryüzü mabed, bütün meşru fiiller ibadettir. Peygamber dostunun yüzüne tebessüm de ibadettir diyor. Siz ibadeti ne sanıyorsunuz? Melunlukları yap yap yap sonra aç ellerini kurtar beni de ohh ne ala. Kur'an mümini bütün hayatını bir duaya bir ibadete dönüştürebilendir. Kur'an bunları getirdi, Kur'an bu. Resmi mabedin yıkılması bu. Hz. Muhammed, peygamberler tarihinde mabed yıkan tek peygamberdir. Başka bir örneği yok. Siz hiç mabed yıkan peygamber gördünüz mü? Hayatında iki mabed var. Birini yapmıştır takva mabedidir, diğerini de yıkmıştır zarar mabedidir. Sen Kur'an mümini isen senin peygamberinin gerektiğinde mabed yıktığını da bileceksin. Ebu Cehil'in fistanı sünnet oluyor da bu ne oluyor? Onu görmezden geliyor."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.04.2016 12:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mustafa Cengiz @Ayşenur Alpaslan 2016-06-23 11:41:32

he sen fındık kadar beyninle, hiç bir şey okuyup anlamadan şak diye teşhisi koydun di mi?

Avatar
ali 2016-06-08 03:10:09

Kabede viagradan geberen oglancilar ıslam alimi gerçekleri konuşan prof şarlatan yav he he

Avatar
M.T 2016-04-08 01:58:04

Hadis:Söz demek. Söz ispata muhtactır. Bu nedenle hadisin geniş anlamı da ispata muhtaç söz demektir. Ku'r-an ise kendisini Bakara suresinde "Ra raybefih" diye tanımlar.Yani üzerinde tartışma olmayan dosdogru kitap demek. Şimdi siz hadisciler Peygamber efendimizin Ku'r-an'la çelişmese bile hadisi diye söylenen sözün Peygamber efendime ait olduğunu ispatlayabilir misin. Senin için kutubu sitte ispatsa eger oda Peygamber efendimiden 200 sene sonra yine Peygamber efendimizin "benim agzımdan vahiy haricinde hiç bir sözü kayıt altına almayın" diye yasak getirmesine ragmen hatta bu hususta Hz.Ömer bu tür yazı yazanlara ceza verdigine dair rivayetlere ragmen 200 sene sonra birinci ağızdan değilde nakillerle gelen sözler ne kadar muteber vede kesin hükmü koyabilirsin. Acın Ku'r-anı okuyun ve her türlü cevabı orada bulacaksınız. Ku'r-an da varsa vardır yoksa yoktur. Dinde hüküm koyucu sadece Allah (cc) dır.
Ayrıca doğrular kimin söylediği ile dogru olmaz. Her kim söylerse söylesin doğru tektir. Ku'r-an da tek. Bizler Ku'r-an dan sorumlu tutulacagımız ayyetle sabittir.
Son söz Ku'r-an'a inandıgını söyleyipte kuranda yazılanları söyleyenlere olmadık hakaret edenlere "Leküm diniküm ve liye din" Allah islah etsin.

Avatar
Ati sümer 2016-04-06 17:04:21

Kuran'ı herkes önce kendi dilinde okumalıdır.
Sonra sünnet olarak Arapça okumalıdır.
İnsanlar Türkçesini okumaya korkuyor. ÇÜNKİ insan hayatının Kuran'ın tam tersi bi hayat olduğunu görüyor.

Avatar
Gerçekçi 2016-06-08 10:56:52

İlk zamanlar yaşar hocaya soğuk bakıyordum ama gerçek İslamı anlatanda odur şuanda. Vicdansız emevilerin çarpıttığı ve bize dikta ettiği islam gerçek islam değildir maalesef

Avatar
H.Ecevit. 2016-04-08 08:23:33

Geri zekalılar. Bir camii kalmıştı yıkmadığınız o nu da yıkın olsun bitsin. Nedir bu islam düşmanlığınız. Din adamı olan lan diye hitap eder mi. Siz ne kadar uğraşırsanız uğraşın camiiler asla boşalmaycak. İnşAllah tam tetsine size inat dolup taşacak. Ben hiçbir hadisi kur ana aykırı göremedim. Beyler kur an anayasadır. Hadis ise yasadır. Yani kur anı açıklar. Son yıllardaki islami uyanış sizleri bayağı korkutmuş

Avatar
Dede senin aq 2016-06-07 23:40:00

Dede senin tüm 7 ceddini kızılbaşlar s..sin a.ın oğlu zekan varsa noktalı yerleri doldur yavşak kuranı inkar edeceğine oku itin boku

Avatar
metin arslan 2016-04-06 21:03:09

peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v), cemaatle kılınan namazların öneminden bahsederken, sen hangi kafayla evinde kıl diyorsun namazı y.n.ö. esas insanların kafasını sen karıştırıyorsun.