'Kozmik Oda İle İfşa Edilen 848 Kişi Şehit Edildi'

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, Halk TV'de Hulki Cevizoğlu'nun sunduğu Ceviz Kabuğu programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

03 Mayıs 2020 Pazar 13:28
'Kozmik Oda İle İfşa Edilen 848 Kişi Şehit Edildi'

Halk TV'de Hulki Cevizoğlu'nun sunduğu Ceviz Kabuğu programında konuşan Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, Kozmik Oda'ya girilerek ifşa edilen 848 gizli görevlinin şehit edildiğini ifade etti.

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, Halk TV'de Hulki Cevizoğu'nun sunduğu Ceviz Kabuğu programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kozmik Oda'ya girilmesini hatırlatan Karakuş, devletin yabancı istihbarat servislerine ve terör örgütlerine yerleştirdiği görevlilerin ifşa edildiğini ifade etti.

Emekli Korgeneral, bu ifşalar sonucu yaklaşık 848 gizli görevdeki vatan evladının katledildiğini ifade etti.

Karakuş, canlı yayında "Kozmik Oda’ya girildikten sonra devletimizin yurtdışındaki yabancı istihbarat servisleri ile terör örgütlerine yerleştirdiği (sızdırdığı) 813 yurtsever görevlimizin tamamına yakını şehit edildi…" ifadelerini kullandı.

ARINÇ, 'ERDOĞAN AÇIN DEDİ' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç'ın, Kozmik Oda olayı ile ilgili itiraf gibi açıklamalarda bulunmuştu.

"ERDOĞAN AÇARSANIZ İYİ OLUR DEYİNCE BAŞBUĞ ARAMA TALİMATI VERMİŞ"
Kemal Öztürk’ün ''Kozmik Oda'yı siz mi açtırdınız'' sorusuna Arınç; ''hayır, bu külliyen yalandır ve katmerli bir iftiradır'' yanıtını vermiş, şunları söylemişti:

"O olaydan sonra benim dışımda bir tartışma yaşanmış. Sayın Başbuğ önce olmaz demiş. Sonra Başbakanımızla konuşmuş. O da açarsanız iyi olur, bu kadar kuşku ortadan kalkar deyince Başbuğ arama talimatı vermiş." 

17 HANELİ ŞİFRELERLE AÇILABİLİYOR
Çok sınırlı sayıda personelin girmek için yetkili olduğu, kapısı yüz ve parmak izi tanıyan ve 17 haneli şifrelerle açılabilen kozmik odalara 2009 yılında girilmiş ve günlerce aramalar yapılmıştı. 

Arınç'a yönelik suikast iddialarıyla başlayan ve devlet sırrı niteliğindeki belgelerin bulunduğu Genelkurmay Başkanlığı Seferberlik Bölge Başkanlığında günlerce süren aramaların aslında FETÖ kumpası olduğu çok sonra ortaya çıkmıştı. FETÖ’nün kumpası ortaya çıktıktan sonra Kozmik Oda'yı kimin açtırdığı hep merak edildi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 03.05.2020 18:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol