Kötü Haberi Kardeşi Verdi!

Bir aydır yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi, Erbil'in akciğer ve böbrek fonksiyonlarındaki yavaşlık yüzünden kısır döngüye girdiklerini söyledi

23 Kasım 2018 Cuma 16:35

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi, abisinin durumunun ciddiyetini koruduğunu ve artık kısır bir döngüye girdiklerini söyledi.
 
 Uçankuş'a konuşan Prof. Dr. Yeşim Erbil, Cem Özer'in sağlıklı bir şekilde kameralar karşısına geçmesine çok sevindiklerini, aynısını Mehmet Ali Erbil için de umduklarını söyledi.
 Yeşim Erbil, abisinin akciğer ve böbrek fonksiyonlarındaki yavaşlık yüzünden durumun ciddiyetini koruduğunu, artık kısır bir döngüye girildiğini aktardı.
 "SEVENLERİN DUALARIYLA ACILARI AZALDI" 
Hala yoğun bakımda makinelere bağlı bir şekilde yaşam savaşı veren Mehmet Ali Erbil'in sevenlerinin duasıyla acılarının azaldığını düşünen Yeşim Erbil, tüm Türkiye'den bu mübarek Cuma günü de dualarını beklediklerini ifade etti.
 NE OLMUŞTU? 
Mehmet Ali Erbil 19 Ekim'de evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan kontrollerin ardından Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Acil ameliyat olan Erbil yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Erbil, 16 yıl sonra nükseden travma sonucu kaçış sendorumu tedaviye cevap vermesi daha zorlaştırmıştı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol