KONYALI VEKİL BALTAYI TAŞA VURDU!

AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, namaz kılmak için camiye giden bir kadına, ''Pavyonda mı çalışıyorsun?'' diye sordu.Kaynak: AKP'li vekilden skandal pavyon tweeti

11 Haziran 2016 Cumartesi 22:55
KONYALI VEKİL BALTAYI TAŞA VURDU!

 İlginç olay Konyalı bir kadının, AKP’li Tuna’ya Twitter'dan mesaj atarak, “Konya'ya caminin yanındaki 7 tane pavyon, sizin döneminizde yapıldı. Yıkacak mısınız, işleyecek mi?” diye sormasıyla başladı. ”Berrin” isimli Twitter kullanıcısı, cami ve yanındaki pavyonların görüntüsünün de paylaştı.  AKP'li vekil ise bu soruya verdiği cevapla büyük tepki topladı.


AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna bu soruyu soran kadına “Orada mı çalışıyorsun?” diye yanıt verdi. Kadın ise Namaz kılmak için durmuştuk, bir kadının iffetine iftira atacak kadar alçalmak sana yakışıyor” diyerek vekile dava açacağını söyledi. AKP'den istifa eden eski milletvekili Hakan Şükür de Tuna'ya sert bir tepki verdi ve “Allah seni bildiği gibi yapsın inşallah. Bu ne edepsizliktir. Ama normal, hırsızı, sapığı savunandan ne beklenir başka” dedi. Tuna'ya birçok twitter kullanıcısından “Seçmenine böyle mi davranıyorsun?” diye tepki gelirken, AKP'li vekil o mesajını silmek zorunda kaldı.


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.06.2016 23:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hakan 2016-06-12 11:51:31

O vekil Konya da kendi yakinlari kadinların işsiz kalmasin diye bu pavyonları destekliyor olabilir

Avatar
Sarı kurt 2016-06-12 15:13:03

Belkide akrabası kadınların godoşluğunu yapıyordur. Amma kötü kalplisin hee

Avatar
Mustafa YENİÇERİ 2016-06-14 13:59:08

Halk, bazılarını vekil diye seçer!, bazılarınıda soytarı diye...