KAFA AYNI KAFA...

"Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Çalıştığı için yorgunluğu ve vakit darlığı nedeniyle erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır. Böyle fuhuş değil ama fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor."

05 Aralık 2014 Cuma 09:42
KAFA AYNI KAFA...
Akit'in internet sitesinde yayınlanan vaaz videosunda çalışan kadınlar için fuhuş suçlamasında bulunuldu.

Sosyal Doku Vakfı kurucusu Nureddin Yıldız'ın  çalışan kadınlara yönelttiği fuhuş suçlaması Akit gazetesinin manşetine çıktı. Yıldız, "Kadın çalışınca ‘Ümmet' neler kaybeder?" başlığı ile yayınlanan videoda çalışan kadınlar için inanılmaz hakaretlerde bulundu...

Akit'in internet sitesinde yayınlanan videoda vaaz veren Nurettin Yıldız, çalışan kadınların erkekleri doyumsuz hale getirdiğini ve "ümmete zarar" verdiğini söyledi. Çalışan kadınlar için "erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır" diyen Yıldız bir kadının çalışmayı tecih ederek fuhuşa hazırlık yapmış oldığunu iddia etti.

 "HER ÇALIŞAN KADIN GÖZÜ DOYMAMIŞ ERKEK DEMEKTİR!"

Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Çalışan kadın ya evlenmeyi erteleyerek erkeklerin evlilik sürecini baltalıyor ya da evli olduğu halde çalıştığı için yorgunluğu ve vakit darlığı nedeniyle erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır. Kadınlığı arızalı olduğu için erkeğin gözü açtır. O evinde erkeğini eksik bırkaıyor erkeği de iş yerinde bir başka kadına tasallut oluyor. Böyle fuhuş değil ama fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor. Ayrıca çalışan kadın doğurmayan ya da az doğuran kadın demektir. Yani benim ümmetim zarar gördü.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.12.2014 12:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Kamil Olgun 2014-12-05 19:30:41

uyarınızı okuduktan sonra bu muhterem (!) zat için yorum yazmak mümkün değil. ancak merak ediyorum bu kadar sapık fikirleri nereden besleniyor?