'KABE'Yİ BİLE DÜMDÜZ ETTİRİR BUNLAR'

'Anıtkabir'i yerle bir ederiz, dümdüz ederiz ama bir şartımız var o da Kabe. O Kabe'yi de beraberinde dümdüz ederiz buna ne dersiniz?'

17 Ocak 2015 Cumartesi 21:33
'KABE'Yİ BİLE DÜMDÜZ ETTİRİR BUNLAR'
Hocam batı bugün ülkede egemen anlayışa destek veriyor mu, veriyorsa neden?
Emperyalist batı Atatürk'ü çökertsinler diye bu zihniyete destek veriyor. Dertleri Atatürk. Çünkü antiemperyalist ruhun egemen olmasını istemiyor, Atatürk'ün İslam dünyasına egemen olmasını istemiyor. Batı bunlardan nefret ediyor ama destek veriyor. Niye Mustafa Kemal sıkıntısını aşmak için.

Bütün hedef Mustafa Kemal mi?
Hedef Mustafa Kemal Atatürk Türkiyesi'dir. Deseki bunlara, 'Siz Mustafa Kemal'den nefret ediyorsunuz değil mi? Onun şirk dinine vurduğu darbe sizi rahatsız ediyor, bizi de. Bu yüzden sizi destekliyoruz. Bu nedenle Anıtkabir'i yerle bir ederiz, dümdüz ederiz ama bir şartımız var o da Kabe. O Kabe'yi de beraberinde dümdüz ederiz buna ne dersiniz?' diye soracak olsa eminim ki bu alçak teklife bile düşünmeden evet diyecek büyük kitleler çıkacaktır bu zihniyetten. İşte Batı bunu çok iyi biliyor. Batı onun için bunlarla işbirliği yapıyor. 

Peki hocam sizin hep bahsettiğiniz o tarihin diyalektiğini düşünürsek nasıl bir öngörüde bulunabilirsiniz?
Atatürk'e nankörlüğün cezasını ödeyeceğiz. Bu ceza faturasını hem biz hem İslam dünyası hem de Batı ödeyecek. Bizim ve Müslüman düyanın nasıl ödeyeceği, şu andaki ödemelerden belli oluyor. Batı ise bu faturayı, Atatürk aleyhine besleyip palazlandırdığı ‘Müslüman’ yaftalı beyinsizlerin yarataca-ğı kahırlar ve çektireceği acılarla ödeyecek. Batı, Atatürk bahsinde kaşıkla aldığını kepçeyle geri vermenin hüsranını mutlaka ve muhakkak yaşayacaktır. Atatürk bahsinde bütün konuşup yazdıklarım, tarihin ve Kur’an’ın verileriyle vücut bulmuştur. Kur’an Penceresinden Kurtuluş Savaşı: 2012 yılında yayınlanan bu eser, tüm ezberleri bozan bir tarih tezidir. Kurtuluş Savaşı’ının verildiği ana coğrafya olan bugünkü Türkiye’nin, Mustafa Kemal aydınlık ve nimetine muhatap olmuş kitlelerinin bu eserin kıymetini layıkıyla idrak ettikleri kanaatinde değilim. Tıpkı Mustafa Kemal’in kıymetini layıkıyla idrak edemedikleri gibi…Tarihin diyalektiği bu ‘görmezden gelinen kıymet’i bir gün elbette gösterecek ve kitlelerin diliyle de ifade edecektir ama gecikmenin faturası ağır olacaktır. Bugün için sevindirici olan şudur: Halkımız, özellikle dinciliğin çektirdiği büyük ıstırapların itişiyle hem Mustafa Ke-mal’in hem de bizim eserlerimizin anlam ve önemini fark etmeye başlamış bulunuyor. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 20.01.2015 13:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Yılmaz kılınç 2015-01-18 16:47:06

Hocam Ağzına sağlık, yazmaya devam, ortalığı çakallara bırakma.allah sana güç versin.

Avatar
Anonim 2015-01-19 15:39:59

Hocam Ruhunuza sağlık. Rusçarının dediği gibi"Türkleri fazla büyütme başına bela olur, yoketme günün birinde lazım olur. " Sözü bugün bile başımıza gelenlerin güzel bir açıklaması değilmidir? Ama amaçlarına nail olamayacaklar obaşka.

Avatar
Fahrettin özer 2015-01-19 22:04:59

Hocam herşeye rağmen dediğiniz gibi sizler sayesinde aydınlanma devam ediyor ne yaparsa yapsınlar biz sizlerden feyz aldıkça onlar sadece
Kahırlar içinde kalacaktır