'İnsanlar Bize Bakıp Müslümanlıktan Soğuyor'

Yeni Akit gazetesi yazarlarından Abdurrahman Dilipak “Her şeyi yeniden düşünmek” başlıklı yazısında AKP çevresine eleştirilerde bulundu.

08 Eylül 2019 Pazar 00:01

Dinci Yeni Akit gazetesi yazarlarından Abdurrahman Dilipak “Her şeyi yeniden düşünmek” başlıklı yazısında AKP çevresine eleştirilerde bulundu olarak ifade edilecek değerlendirmelerde bulundu.

Dilipak yazısında, “İnsanlar bize bakıp Müslümanlıktan soğuyorlar. Bizden ayrılan ya da bizi eleştirenleri dışlıyoruz. Cemaat yapıları da öyle, dernekçiler de. Siyasetçisi de. Yanlış! Böyle bir yere gidemeyiz. Beka endişeniz gerçekleşir.” dedi.

Dilipak, yazının önceki bölümlerinde ise şunları belirtti:

“Siyasilere söylüyorum. Bürokratlara söylüyorum. İşadamlarına söylüyorum. Kalem ehline, ilim, hikmet ve sanat erbabına söylüyorum, askerine, polisine, istihbaratçısına, trolüne, STK’cısına söylüyorum: Fe eyne tezhebu.. Bu gidiş nereye! Durun kalabalıklar bu sokak çıkmaz sokak. Yahu hani istişare ve şûra bize farz kılınmadı mı? Hatta savaş hattında, cephede, komutanlık eden kişi bir Peygamber. O soruyor ve gençler cevap veriyorlar.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.09.2019 00:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol