İmamoğlu'ndan Deprem Açıklaması!

İstanbul'da deprem meydana geldi. Silivri ilçesinde yaşanan depremin büyüklüğü ilk önce 4,7 olarak açıklandı. Daha sonra depremin şiddeti 4,8 olarak düzeltildi.  Hem Vali hem Belediye Başkanı açıklama yaptı.

11 Ocak 2020 Cumartesi 17:07
İmamoğlu'ndan Deprem Açıklaması!

Yedi kilometre derinliğindeki deprem başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'nde hissedildi. İstanbul'daki depremin 16.37'de meydana geldiği bildirildi. Silivri'deki depremden önce Marmara Bölgesi'nde büyüklüğü 0.8 ile 3.1 arasında değişen 50 deprem meydana gelmişti.

SİLİVRİ DAHA ÖNCE DE SALLANMIŞTI
İstanbul'un Silivri ilçesi açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde deprem meydana gelmişti. Depremin büyüklüğü 5,8 olarak açıklanmıştı. Yaklaşık 7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem nedeniyle 8 kişi hafif şekilde yaralanmıştı.  

İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA 
Depremin ardından açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Marmara Denizi Silivri Açıklarında 16 km derinlikte, 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası AKOM koordinasyonunda tüm ekiplerimiz görev başında, şu ana kadar ekiplerimize iletilen olumsuz bir durum söz konusu değil. İstanbul’umuza geçmiş olsun" dedi. 

Marmara Denizi Silivri Açıklarında 16 km derinlikte, 4.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası AKOM koordinasyonunda tüm ekiplerimiz görev başında, şu ana kadar ekiplerimize iletilen olumsuz bir durum söz konusu değil. İstanbul’umuza geçmiş olsun.

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da depreme ilişkin açıklama yaptı.

Twitter'da paylaşımda bulunan Vali Yerlikaya, "Marmara Denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.01.2020 20:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol