İHSAN HOCA'YI ALENEN HEDEF GÖSTERİYORLAR!

Yandaş Medya, alenen kişileri provokatör ilan edip, hedef gösteriyor. Sosyal medyada paylaşılan yorumları dönüştürüp habercilik adı altında öfke kusuyor. Son örnek ise İhsan Eliaçık.. Bakın olayları nasıl saptırıyorlar?

18 Haziran 2013 Salı 16:27
İHSAN HOCA'YI ALENEN HEDEF GÖSTERİYORLAR!
 Gezi eylemleri esnasında ve sonrasında sosyal medyada paylaşılan haberler ve fotoğraflarda meselenin özünü görmeyip, meseleden uzaklaştıran konulara takılan yandaş medya, bununla birlikte direnen insanları provokatör ilan etmekte de gecikmedi. Bu isimlerden biride Yazar İhsan Eliaçık.

Ayrı dönemlerde çekilmiş fakat aynı temaya sahip iki fotoğraf paylaşan Eliaçık, hükümet yanlısı yandaş medya tarafından hedef haline getirildi.

İşte yandaş medyanın  başlıkları altında nasıl provokatörlük yaptıklarına dair delil olan haberlerden bir kaçı...

http://www.haber7.com/guncel/haber/1039266-ihsan-eliaciktan-yine-provokatif-tweet
Haber 7 böyle haber yapıyor: İhsan Eliaçık'tan yine provokatif Tweet başlığı adı altında
Taksim ve Gezi Parkı olaylarında Twitter hesabından yazdığı asılsız bilgilerle dikkat çeken İhsan Eliaçık, yine bir tweetiyle tepki topladı. Eliaçık tweetinde, 30 Eylül 2010'da TAYAD'lı göstericilere yapılan müdahale fotoğrafını Gezi Parkı'nda çekilen bir fotoğrafı gibi yayınlayarak, "15 yıl sonra bunlar için de yürüyorum" ifadelerine yer verdi.






Bu iki fotoğraf arasındaki benzerlikleri bulun desek bir kesim rantına ve mülküne dokunacağı için saptırmaya çalışır, bir kesim de vicdanına sığınıp Ya Rabbi zaman geçiyor ama sopa mazlumun elindeyken de zalimce boy gösteriyor dersiniz.

Dikkat ederseniz iki fotoğrafta dönem vurgusu yapılmamış ,yer mekân belirtilmiyor. Burada Muhafazakar dönem öncesinde ve sonrasında iktidar kimin elindeyse başı açık yada başörtülü olmasının yapılan zulme engel olmadığı gösterilmek isteniyor. Asıl konu; fotoğraftaki tema! Burda belirtilmek istenen devletin baskıcı politikasının her dönemde varoluşudur.


Peki şimdi esas marjinal yandaş haber siteleri vicdanlarını korkularına satarak nasıl haber yapmışlar birde buna bakalım:





Vurgudan noktalamadan bihaber yandaş medyanın bir "ihtimal" belki anlarlar diye Eliaçık'ın başörtüsü ile ilgili aşağıdaki twitlerini paylaştık. Ama bu konuda pek umudumuzun olmadığı söylenebilir.




İşte o haberin linki :http://yenisafak.com.tr/gundem-haber/ihsan-eliaciktan-skandal-basortu-twiti-13.06.2013-531510

Yeni Şafak ise şöyle haber yapıyor: İhsan Eliaçık'tan skandal başörtü twiti!
(Çevre eyleminden büyük bir provokasyona dönüşen Gezi Parkı olaylarının kolektif destekçisi İhsan Eliaçık skandal bir twit attı. Kabataş'ta yerlerde sürüklenip 6 aylık bebeği tartaklanan genç kadına saldırılması tartışılırken Eliaçık, "Saldırıya uğrayan başörtülü varsa ihtimal 'yandaş' görüldüğü içindir" dedi.)

Bu twitlerden başörtülü yandaşsa saldırılabilir sonucu çıkar mı?
Söz artık siz değerli okuyucularımızda...
Vicdanınıza bırakıyoruz...

(ADİLMEDYA.COM)

adilmedya





Son Güncelleme: 24.06.2013 11:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
yalçın vural 2013-06-19 13:15:23

dini imanı kabesi kıble para olanlar ihsan hocanın bu insani ve ahlaki davranışını anlayamazlar..daha doğrusu anlamak işlerine gelmez..çünkü onlar zenginliklerine zenginlik katmak için allah ile aldattıkları biçare kitleyi ancak bu yalanlarla kandırarak ayakta kalbilirler....

Avatar
Ahmet Özümağı 2013-06-19 16:25:43

asıl sorumlu,yandaş medyayı kontrol altına alan aşşağılık yalancı ve kışkırtıcı diktatör erdoğandır.

Avatar
tece cagri sal 2013-06-19 19:39:52

KORKMAYIN yahu... Ne var korkacak?
- Yanına iki tinerci ile beş sokak çocuğunu alıp Fatih’ten Taksim’e doğru yürüyüşe geçen İhsan Eliaçık mı yıkacak sizin devasa iktidarınızı?
- “Mülk Allah’ındır” pankartıyla Taksim Meydanı’na doğru yürüyüşe geçen birkaç maceracı mı her şeyiyle egemen olduğunuz iktidarınızı sarsacak?
- “Biriktirmek ateştir” sloganıyla harekete geçen parasız, pulsuz ve mevkisiz küçük bir grup mu elinizdeki “müteahhitlik karneleri”ni değersiz kılacak?
Bir şey olmaz size...
Korkmayın, rahat oynayın.
Kendilerine “Antikapitalist Müslüman Gençler” diyen üç beş maceracı, “Anadolu kaplanları” üzerinden derlediğiniz, müteahhit karneleriyle yükselttiğiniz, “Müslüman her şeyin en güzeline layıktır” diyerek meşrulaştırdığınız yeni sisteminizden zırnık bile koparamaz. Niye korkuyorsunuz ki?
- Biraz ileri giderlerse... “Ebu Zer”in karşısına “Ebu Bekir”i çıkarırsınız.
- Biraz daha ileri giderlerse... “Bunlar solculara yaranmaya çalışıyor” diye kara çalarsınız.
- Baktınız iyice pervas

Avatar
tece cagri sal 2013-06-19 19:42:05

.......- Baktınız iyice pervasızlaşıyorlar... Gidersiniz eski “komünizmle mücadele” günlerinize.
- Baktınız inceden etkilemeye çalışıyorlar... “Bunlar İsrail’in oyuncağı” dersiniz.
- Baktınız azıcık tehlikeli olmaya başladılar... “Darbeci bunlar” diye tutuklatırsınız üç beşini...
Olur biter.
Bu baldırı çıplaklar, sizin muazzam iktidarınızdan zırnık bile koparamazlar. Kale gibi duran “yüzde 50”nize fiske dahi vuramazlar.
Yapabilecekleri tek şey var:
Vicdanlarınızı birazcık rahatsız etmek...
Son günlerde yapıp ettiklerinizden vicdanın sizin için o kadar da mühim olmadığını kanıtladığınıza göre...
Hiç korkmayın...
Rahat oynayın.

Avatar
Sara 2013-06-20 02:32:24

onlar yandaş medya siz nesiniz ? mağrur iken mağduru oynayan oscarlik güruhsunuz.
i.eliacik dünki tt lerinde başörtüsünü hedef gösterirken demokrat karsi fikirde olunca mahalle baskici yandaş hee artik kimse yemiyor bu oyunlarinizi boşuna ugrasmayin!

Avatar
turan erten 2013-06-20 16:16:24

sizi çapulcular nasılda konu islam düşmanlığı olunca birleşip birbirinize yardım ediyorsunuz. ihsan kime göre hoca onun hocalığı batsın.