HOCAYA BEDELSİZ TAHSİS...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hocası olarak nitelendirilen Kemal Efendi’nin kurucusu ve onursal başkanı olduğu Kemal Efendi Vakfı’na Fatih’te bedelsiz bina tahsis edildi.

17 Aralık 2016 Cumartesi 13:50
HOCAYA BEDELSİZ TAHSİS...

İBB Meclis gündemine önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hocası olarak nitelendirilen Kemal Efendi’nin kurucusu ve onursal başkanı olduğu Kemal Efendi Vakfı’na 25 yıllığına bir binanın bedelsiz tahsis teklifi geldi.

Kemal Efendi Vakfı, İBB’ye yazdığı bir yazıda “Sosyal ve kültürel konularda insanların kişisel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmak, eğitim imkânları sağlamak, bu amaçla her türlü eğitim ve öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere belediyeniz mülkiyetinde bulunan Fatih, Hoca Üveys Mahallesi, Emir Buhari Sokak’ta yer alan binanın vakfımız adına tahsis edilmesini talep ediyoruz” denildi. Hazırlanan teklifte ise sosyal kültürel tesis alanında yer alan binanın Kemal Efendi Vakfı’na eğitim ve sosyal hizmetlerde kullanılmak üzere tahsis edilebileceği belirtildi. Teklife CHP’li Meclis üyeleri ret oyu kullandı. AKP’li Meclis üyelerinin oylarıyla bina eğitim ve sosyal hizlemetlerde kullanılmak ve projeler geliştirilmek şartı ile 25 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edildi. Bina vakfın merkezine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Vakfın eğitimlerinde ise Kuran ve hafızlık eğitimleri yer alıyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol