'HER SANİYE İÇİN ŞÜKREDERSİNİZ...'

Yiğit Bulut, Star gazetesindeki köşesinde AB'yi hedef alarak "Nefes aldığınız her saniye için şükür edersiniz" dedi.

24 Nisan 2017 Pazartesi 17:27
'HER SANİYE İÇİN ŞÜKREDERSİNİZ...'

Yiğit Bulut bugünkü 'Yolun sonuna gelen ABBiten AB ve başlayan yolumuz' başlıklı yazısında AB'yi hedef aldı.

Bulut yazısında "Sevgili dostlar, devletin zirvesinde ortaya konan çok açık; bu oyunun, bu oyalamanın sonuna geldik… AB, son tavrı ile Türkiye korkusunu ve İslamofobi'yi açıkça ortaya koyarken, Papa (Francis) ile verilen resim de ‘Hristiyan birliği' algılamasını ispatladı…" dedi.

'BU ÜMMETİN DEĞERLERİNE EN UFAK BİR ZARAR GELİRSE…'

Bulut yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Sonuç: İngiltere'nin ‘Batacak gemiyi terk etmesi' boş bir sinyal değildir. Türkiye'nin büyük potansiyelini, ‘sürekli oyun içinde oyun oynayan' ve ‘uçurumun kenarında durduğunu bile algılayamayan AB'den kendini acilen kurtararak' değerlendirmesinde büyük yarar var… Yeni bir dünya kuruluyor ve yolumuz açık… Yeni bir dünya kuruluyor ve yolumuz açık…

Son söz: AB ülkelerinden Türkiye'ye, Türk Milleti'ne, Coğrafyamız'a ve İslam Ümmeti'ne açıkça yükselen tehdit ve bunu seslendirenler şunu çok ama çok iyi idrak etsinler; başta Sayın Cumhurbaşkanımız (Recep Tayyip Erdoğan) olmak üzere, bu milletin, bu ülke — bu devlet ve bu ümmetin değerlerine en küçük bir zarar gelirse, nefes aldığınız her saniye için şükür edersiniz! Eğer şükür nedir biliyorsanız! Saklandığınız Papa'nın eteğinin altı da sizi koruyamaz!"

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hatice 2017-04-26 17:30:22

hehehehehe, ab'nin ödü patlamıştır şimdi.