HEM BOŞANIYOR HEM SATIYOR...

İran’daki ortağı Zencani Hakkında idam kararı verilmesinin ardından Reza Zarrap Türkiye’deki bütün taşınmazlarını satışa çıkardı ve eşi şarkıcı Ebru Gündeş’ten boşanma kararı aldı.

11 Mart 2016 Cuma 13:23
HEM BOŞANIYOR HEM SATIYOR...

 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonlarında gözaltına alınan Reza Zarrab, Türkiye’den gidiyor mu? İran’daki ortağı Zencani Hakkında idam kararı verilmesinin ardından Reza Zarrap Türkiye’deki bütün taşınmazlarını satışa çıkardı ve eşi şarkıcı Ebru Gündeş’ten boşanma kararı aldı.

Medyaradar’ın haberine göre Reza Zarrap şarkıcı eşi Ebru Gündeş’ten boşanmak için avukat Şeyda Yıldırım’a talimat verdi. Şarkıcı Ebru Gündeş’in 2010’da evlendiği, kızı Alara’nın babası Reza Zarrab “17 Aralık” operasyonunda rüşvet dağıtmaktan gözaltına alınıp cezaevine konmuştu.

O dönem polisin telefon dinlemelerine takılan konuşmaları, Reza Zarrab’ın, Ebru Gündeş’i aldattığını ortaya çıkarmıştı. Ardından Ebru Gündeş’in ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile birlikte eşi Reza Zarrab’ı dolandırdığı iddiası da ortaya atılmıştı.

Zarrap Bütün Taşınmazlarını Satılığa Çıkardı

Reza Zarrab bir taraftan 6 yıllık eşi Ebru Gündeş’ten boşanmak için harekete geçerken diğer yandan da önemli bir kısmı gayrımenkul olan varlıklarının tamamını satışa çıkardı. Zarrab’ın hem boşanma hem de satış kararlarını, İran’daki ortağı Babek Zencani’ye idam cezası verilmesinin ardından alması dikkat çekti.

Sarraf : Yalan 

İş adamı Rıza Sarraf, İran’da yargılandığı davada idam cezasına çarptırılan iş adamı Babek Zencani ile ortak olduğu yönünde iddialar içeren haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sarraf, açıklamasında, uzun süredir medyada Zencani’nin “ortağı olduğu” yönünde asılsız haberler yer aldığını belirterek, “Bu haberlere birçok defalar doğru olmadığı yönünde tepki ve cevap verdiysem de kirli odaklara hizmet eden zihniyetler, bu yalana sarılmaktan vazgeçmediler” ifadesini kullandı.

Sarraf açıklamasında şunları söyledi;

“Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ve ülkeme yararlı bir vatandaş olarak yaşamaya da çalışmaya da devam ediyorum. Ailem, sahip olduğum varlıklarım ve yatırımlarımla Türkiye’deyim. Siyasi başarısızlıklarının faturasını bana kesmeye çabalayanlar, bana hakaret ederek rating, tiraj toplamaya uğraşanlar, hakkımda asılsız haber yaparak gündem değiştirmeye çalışanlar; sizlerle bağımsız Türk mahkemeleri huzurunda hesaplaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.03.2016 13:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol