HEDİYELER MEV KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN...

MEV Koleji öğrencileri Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisinde yatan çocuklara yeni yıl hediyeleri dağıttı.

26 Aralık 2011 Pazartesi 14:33
HEDİYELER MEV KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN...

 MEV Koleji Özel Güzelbahçe Anadolu Lisesi ve MEV Koleji Özel Güzelbahçe Fen Lisesi öğrencileri, yeni yıl hediyeleri dağıtarak Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisinde yatan çocukları mutlu etti.   

Fen Bilimleri Bölümü koordinatörlüğünde kampanya başlatan öğrenciler, bir ay boyunca harçlıklarını Behçet Uz Onkoloji Servisinde yatan çocuklar için biriktirdiler.  
Onkoloji servisinde tedavi gören çocukların yeni yılda hayalini kurdukları ve almak istedikleri hediyeleri servisin psikoloğu Arife Karadağ’dan öğrenen MEV Koleji öğrencileri, kampanya sonucunda topladıkları parayla serviste yatan yirmi üç çocuğa hayalini kurdukları hediyeleri satın aldılar. 
Kampanyaya katılan tüm öğrencileri temsilen seçilen dokuz öğrenci, ayakkabı, eşofman, konuşan bebek, uzaktan kumandalı araba ve kol saatlerinden oluşan hediyeleri öğretmenleri ile birlikte sahiplerine ulaştırdılar.
Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) Müdürü İlknur Şenol Varhan da hediyelerin dağıtımı sırasında onkoloji servisine gelerek MEV Koleji öğrencilerine hediyeler için teşekkür etti. Öğrencilere çiçek ve teşekkür belgesi takdim eden Varhan, BUVAK olarak sadece hastalara değil, hasta yakınlarına da katkıda bulunmaya çalıştıklarını ve duyarlı gençlerin desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını belirtti. 
Yeni yıla yaklaşırken insanların en çok umuda ihtiyaç duyduğunu belirten MEV Koleji öğrencileri de, “Tedavi sürecindeki yaşıtlarımıza yeni yılın ilk hediyesini vererek onları mutlu etmek istedik. Bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz.” dediler.

tncyhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol