HAYVANLARI ÖLÜME TERKETMİŞ...

Bursa'da sahibinin tatile gittiği belirtilen bir pet shopta 40 derece sıcakta havasız ve aç kalan hayvanları polis kurtardı.

13 Temmuz 2012 Cuma 11:35
HAYVANLARI ÖLÜME TERKETMİŞ...

 Bursa'da sahibinin tatile gittiği belirtilen bir pet shopta 40 derece sıcakta havasız ve aç kalan hayvanları polis kurtardı. Dükkan sahibinin geçen yıl da aynı şekilde hayvanları ölüme terk ettiği öne sürüldü.

Merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi Tahir Sokak'ta bir pet shopta sıcak havada günlerce aç ve susuz kalan hayvanların imdadına polis yetişti. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis, öğle saatlerinde 40 dereceyi bulan sıcak havada dükkanda aç ve susuz kalan kedi, köpek, tavşan, kuş ve hamster cinsi fareleri kurtarmak için iş yeri sahibi Uğur K.'ye ulaşmaya çalıştı. Aramalardan sonuç alınamazken, olaydan haberdar edilen şahsın eski eşi, uzun bir bekleyişin ardından dükkana gelerek ekiplerin de yardımıyla kapıyı açtı.
"GEÇEN YIL DA HAYVANLARI ÖLÜME TERK ETTİ" İDDİASI
İş yeri sahibinin geçen yıl yine hayvanları içeride bırakarak tatile gittiği, vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polisin petshopun vitrinine teşhir için bırakılan 3 tavşan, 2 kedi ve 2 hamsterı açlık ve susuzluktan telef olmuş halde bulduğu öne sürüldü. Aynı şeyin tekrarlandığını ve hayvanların ölmek üzere olduğunu belirten mahalle sakini vatandaşlar, "Bu hayvanlar hep böyle aç, susuz, sahipsiz kalıyor. Yazık, günah. Daha önce de oldu böyle. Biz komşuyuz burada, haberimiz oluyor, görüyoruz. Bu kedilere, köpeklere yazık, takip etmiyorlar. Hayvanlar bu sıcakta böyle kalır mı?" şeklinde tepki gösterdi.

 

yuzdeyuzhaber





Anahtar Kelimeler:
BursaUğur K.HayvanPet Shop
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol