HAVALAR NE ZAMAN ISINIYOR?

Soğuk ve yağışlı hava ülkemizi terk ediyor...

22 Nisan 2013 Pazartesi 10:52
HAVALAR NE ZAMAN ISINIYOR?

 Meteoroliji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; halen ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde etkili olan soğuk ve yağışhavanın, Salı günü itibariyle bölgerimizin doğusuna çekileceği ve zamanla ülkemizi terk edeceği belirtildi.

Meteorolojik tahminlere göre;
Yarın (23.04.2013 Salı); Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Erzincan, Batman, Siirt ile sabah saatlerinde Ordu ve Tokat çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.
24.04.2013 Çarşamba günü; Ülkemiz genelinde önemli bir yağış beklenmezken, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde kısa süreli yağış geçişleri bekleniyor.
25.04.2013 Perşembe gününden hafta sonuna kadar ülke genelinde yağış beklenmiyor, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklığının hafta boyunca artarak, özellikle haftanın ikinci yarısında ülke genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol