'HANİ CAMİ ALLAH'IN EVİYDİ?'

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk hocamız, İslam coğrafyasındaki şiddeti ve özellikle Yemen'de camilere yönelik saldırıları değerlendirdi, Türk halkını birkez daha uyardı!

30 Mart 2015 Pazartesi 23:27
'HANİ CAMİ ALLAH'IN EVİYDİ?'
İşte hocamızın kaleme aldığı son yazısı:

" Mart 2015 tarihli gazeteler İslam dünyası (!) denen coğrafyalardaki  günlük dehşet haberle-rinden bir yenisini veriyordu: Yemen’de, başkent Sana’nın iki büyük camiine düzenlenen te-rör saldırılarında namaz kılmakta olan 142 kişi öldü; 350 küsur kişi yaralandı.
Yer ‘Allah’ın evi’ dedikleri cami, gün, ‘mübarek gün’ dedikleri Cuma, yapılan iş, ‘İslam’ın temel ibadeti bildikleri namaz.

Katliamı yapanlar kim? O camidekilerin mezhebinden olmayan ‘Müslüman’ katiller.
Siyaset ve saltanat dinciliğinin cami, ibadet, insan anlayışı işte budur. Eğer ‘öteki’ belledikleri kişi namaz kılmıyorsa, vuruşunu oradan yapar. Şöyle döktürüverir kin ve itham kusmuğunu: “Namaz dinin direğidir, namazı olmayanın dini olmaz. Namazı kılsın da öteki günahları da işlesin. Yeter ki namazı tam olsun.”

Eğer ‘öteki’, namazlı niyazlı ise bu defa şeytanî zehirini şöyle kusar: “Siz bakmayın onun na-maz kıldığına! Şeytandan çok ibadet eden olmasın, sonunda lanetlendi. Fikirleri ve tavırlarıy-la Müslümanlara (yani kendilerine) zarar veren bir adam namaz kılsa ne, kılmasa ne! Ebu Ce-hil de namaz kılıyordu. Bunlar münafık. Hepsi katledilmeli.

Ve bakıyorsunuz Suriye’de, Pakistan’da, Yemen’de camiler bombalanıp taranıyor; onlarca, yüzlerce insan katlediliyor. Hiçbir istilacı gayrimüslim ordu bu cami katliamlarını yapmadı.

Saltanat dinciliğine göre bu katliamlar birer cihat. Hem de birinci sınıf cihat.
Aynı katliamcı saltanat dincilerinin Türkiye içi uzantıları, Sivas’ta gün ortasında 35 insanı benzin döküp diri diri yakarken, cihat naraları atıp ‘Allahu Ekber’ diye bağırmıyorlar mıydı? Allahu Ekber’i, sadizmlerinin cinayet marşına döndürüverdiler.
Bu cinayet şebekelerinin siyasal avukatları, katliamları için en verimli arena olarak seçtikleri camilere, istilacı düşmanlara karşı verilen savaşın zorlamasıyla, askerî erzak ve malzeme depolayan cumhuriyet güçleri aleyhine ‘Camileri ahıra çevirdiler” diyerek itham ve saldırı kampanyaları açan namussuzların ta kendileridir.

Bu ümmet ve bu millet bütün bunları yıllar ve yıllardır görüp de hâlâ ibret almıyorsa, Allah bu milletin belasını vermez de ne yapar!"
(YURT)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 31.03.2015 00:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Cezmi Bayazıt 2015-04-01 17:07:58

Bu Millet Zulüm'den Haz Duyuyor!!! Anlayış Şu Peygamber Gibi Yaşıyorum Elinde Agaç parçası Diş temizler Öldürmek Cihat Kendinden olan Toplumu yok Eder Amarikan İsrail Ayaklarına Egilir Anlamak oldukça Zor!!

Avatar
sevdiye sözen 2015-04-01 18:13:54

Sizin uslubunuza ve zekaniza hayranim.uzun yıllar proglamlarinizi takip ediyor ,kitaplarınizi okuyorum! Kendimi geliştirmemdeki katkılarınız için size minnettarım!sizi çok ama çok gerçekten çok seviyorum!yüce ruhunuza ve vücudunuza sağlık esenlikler diliyorum!

Avatar
Seyhan Modanlıoğlu 2015-04-01 16:42:47

Sonuc ne hocam kurtuluş yolu ne

Avatar
Aysel Mualla yeğen. 2015-04-06 16:47:37

Sayin hocam yıllardır sizi dinliyor, kitaplarinizi okuyorum. Beyninize sağlık . Bedeninize sağlık.

Avatar
Senem Gül 2015-12-23 13:03:16

Hocam okadar doğru söylüyorsunuzki anlayan kim müslümanlığında içine ettiler müslümanlık sadece dış görünüm ve namazdan ibaret değildir zaten namaz Allaha yönelmek sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma eline beline diline sahip olmaktır insan gibi insan olmaktır sevgi sevgi diyorum doğru olacaksın çalıp çırpmayacaksın hani biz müslümanlarda bu mevcut değil Hocam Allah size sağlık şifa versin.bizleri aydınlattığın için cesaretinize hayranım sizin gibi düşünen hocalar çok ama cesaret edip konuşmuyorlar susuyorlar üzerine düşeni yapmıyorlar insanları bilgilendirmek öğretmek aydınlatmak bence engüzel ibadetlerden biridir....

Avatar
Fuat Irmak 2015-12-23 21:00:24

Hocam sizi Allah rızası için seviyorum.