HALK DERS VERDİ...

GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in olayı incelemek için gittiği Afyon'da, Valilik tarafından kendisine hediyeler sunulması, böylesine acılı bir günde bu görüntülerin bir de Valilik sitesinde yayınlanması duyarlı vatandaşları harekete geçirdi. Valilik haber ve fotoğrafları siteden kaldırdı. ,

08 Eylül 2012 Cumartesi 14:18
HALK DERS VERDİ...

 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, dün 25 askerin şehit olduğu Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. 

İncelememin ardından Orgeneral Özel, Afyonkarahisar Valiliği'ni ziyaret etti. Burada Vali İrfan Balkanlıoğlu ile görüşen Özel, valilik şeref defterini imzaladı, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar hakkında bilgiler verdiği Orgeneral Necdet Özel'e ziyaretinin anısına Afyon mermerinden yapılmış bir satranç takımı, el dokuması Bayat kilimi ve üzerinde Kurtuluş Savaşı'nın simgelerinden olan Utku Anıtı figürünün bulunduğu plaket takdim etti. Genelkurmay Başkanı Orgenaral Özel'in ziyaretine ilişkin detaylı haber ve fotoğraflar ise valiliğin internet sitesinde dün akşam saatlerinde yayınlandı.
HABER KALDIRILDI
Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun Genelkurmay Başkanı'na hediyeler vermesi tepkilere neden oldu. Afyonkarahisar Valiliği, internet sitesinden Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in ziyaretine ilişkin haberi bu sabah kaldırdı. Tepki çeken haberin yerine ise Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ziyaret fotoğrafları konuldu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol