Gülüşken Ailesine 26 Bin Dolar Şoku!

İsveç’te korona virüs tedavisinin yapılmadığı gerekçesiyle Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye’ye getirilen Emrullah Gülüşken ile ilgili daha önce yapılan bir paylaşım dikkat çekti. Semira Gülüşken, İsveç’te konsolosluğun uçak kaldırılması için kendilerinden 26 bin dolar istediğini söyledi.

28 Nisan 2020 Salı 13:57
Gülüşken Ailesine 26 Bin Dolar Şoku!

İsveç’te korona virüs tedavisinin yapılmadığı gerekçesiyle Sağlık Bakanlığı’nın özel uçakla Türkiye’ye getirdiği Emrullah Gülüşken’in getirilme süreciyle ilgili dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı.

Semira Gülüşken, ilk etapta konsolosluğa başvurduklarında kendilerinden 26 bin dolar istendiğini söyledi.Emrulah Gülüşken’in İsveç’ten Türkiye’ye getirilmesi ile ilgili önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

Emrullah Gülüşken, kızlarının sosyal medyada yaptığı çağrılar sonrası Sağlık Bakanlığı tarafından özel uçakla Türkiye’ye getirilmişti.

Gülüşken’in kızları babalarının İsveç’te tedavi edilmediğini iddia etmişti

“KONSOLOSLUK 26 BİN DOLAR İSTEDİ”

Semira Gülüşken, Emrullah Gülüşken’in Türkiye’ye getirilme süreci öncesinde sosyal medyadan kendisine konsolosluk ile temasa geçmeleri yönünde yapılan tavsiyelere dikkat çeken bir yanıt verdi. Gülüşken, sosyal medya hesabından verdiği yanıtta konsolosluk yetkililerinin kendilerinden uçak kaldırılması için 26 bin dolar istediğini söyledi. Gülüşken, “Biz bunu nasıl karşılayabiliriz” dedi.

photo5854775688945578563.jpg

basliksiz-5-016.jpg

SABAH YAZARI ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

İktidara yakın Sabah gazetesi yazarı Mehmet Çek ise konuyla ilgili yaptığı paylaşımda Gülüşken ailesinin hem Türk hem de İsveçli yetkilileri bunalttığını öne sürmüştü. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çek, konsolosluk yetkililerinin Emrullah Gülüşken’i muayene ettiklerini söyledi. Mehmet Çek, Sağlık Bakanlığı’nın devreye girmesinin ardından ise paylaşımını sildi. Yine bazı AKP'li milletvekilleri de olayı örnek göstererek, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' sözlerini paylaşmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.04.2020 14:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol