GÜLEN'DEN KIYAMET YORUMU...

21 Aralık kıyamet senaryolarına Fethullah Gülen'den açıklama geldi.

13 Aralık 2012 Perşembe 11:31
GÜLEN'DEN KIYAMET YORUMU...

 Fethullah Gülen Herkul.org internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, kıyametten kaçışın olmayacağına dikkat çekerek, 21 Aralık iddialarını ortaya atanlara sert bir yanıt verdi. Gülen, "Rusya'da insanlar yerin altına tüneller kazıyor, içeriye giriyorlar. Her yer paramparça olacak sen içine girsen ne olur, dışında kalsan ne olur" dedi.

YERİN ALTINA TÜNELLER KAZIYOR
Kıyametin ne zaman kopacağını bilmenin mümkün olmadığını da vurgulayan Gülen, "Birisi bir yalan attı ortaya 'Aralık ayının bilmem neresinde ne olacak' diye. Ne kadar meşgul oldu insanlar. Doğruysa Rusya 'da insanlar yerin altına tüneller kazıyor, içeriye giriyorlar." dediler. Her yer paramparça olacak sen içine girsen ne olur, dışında kalsan ne olur." diye konuştu.
GELSE NE OLUR
Gülen, Kıyamet gününün sadece Allah tarafından bilinebileceğinin de altını çizerek, "Ben hep Cenab-ı Hak'tan diliyorum ki, 'Kıyameti koparacağın zaman beni bir yerde tut da bir de öyle kainat çapında senin azametli tasarrufatını bir temaşa edeyim." Gelse ne olur, isterse şimdi gelsin." ifadesini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol