GÖRMEZ GİTTİ, CÜBBELİ COŞTU!

Cübbeli Ahmet bir yıl önce Yenikapı mitinginde sarmaş dolaş olup, iltifatlar yağdırdığı Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez eleştirilerine devam etti: Azınlıkların diyanet reisi miydin sen be Müslüman... Ne işin var siyasete karışıyorsun!

08 Ağustos 2017 Salı 11:51

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün sosyal medyadan paylaştığı vaazlarında, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in görevden gitmesinin ardından Görmez’e tepki olarak birçok ifadeler kullanması dikkat çekmişti.

 Bunun üzerine Hürriyet gazetesi yazarı Akif Beki, Mehmet Görmez hakkında sosyal medyada ağır ifadeler kullanan Ahmet Mahmut Ünlü hakkında bir yazı kaleme alarak, Ünlü’nün Sultanahmet Camii’nde vaaz vermek istediğini ancak Mehmet Görmez’in buna engel olduğunu, Ünlü’nün Görmez’e tepkisinin bundan kaynaklandığını yazmıştı.

 Akif Beki’nin bu yazısı üzerine Ünlü yine sosyal medyada paylaştığı vaazlarıyla Beki’ye cevap verdi ve “Akif Beki müfteridir. Sultan Ahmet Camii’nde vaaz talep etmek gibi bir şey asla vaki olmamıştır” diyerek yazılanları yalanladı. Cübbeli Ahmet, “Sultan Ahmet camiini bana verseler de konuşmam neden? Yankı yapıyor çünkü. Millet anlamıyor ki hepsi sizin olsun ya. Zaten cemaatiniz yok” diyerek Akif Beki’nin iddiasını ti’ye aldı.

 Görmez'e destek veren Davutoğlu'na da sataştı

Sonraki günlerde Görmez’e yönelik paylaşımlar yapmaya devam eden Ünlü’den bir tepki de Mehmet Görmez’in gidişinin ardından üzüntüsünü belirten Ahmet Davutoğlu’na yönelik oldu

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol