"GIRTLAĞINA KADAR HARAMA BATMIŞSIN..."

İlahiyatçı-Yazar İhsan Eliaçık, oğlu ile ses kaydı internet ortamında yayınlanan Başbakan Erdoğan'ın hala 'Bu bir senaryo ve montaj' sözleri için, " Gırtlağına kadar harama batmışsın. Devlet, hırsız ve yalancı bir adamın çiftliği mi olacak" dedi.

26 Şubat 2014 Çarşamba 15:47
"GIRTLAĞINA KADAR HARAMA BATMIŞSIN..."

 Eliaçık hoca, twitter üzerinden son gelişmeleri değerlendirdi ve sert ifadelerle Başbakan Erdoğan'a yüklendi. İşte Eliaçık hocanın twitterdaki sözleri:

" Allah'ın kulu olan bir adamın doğum gününü #MilletinDoğumGünü ile aynılaştırmak tam bir diktatörlük tarzı; millet,devlet ile özdeşleşme..

9+33 genç/çocuk için o bir KATİL!Taşı taşı bitmeyen milyarlar için o bir HIRSIZ! Camide içki,Kabataş'dan dolayı o bir YALANCI'dır!

Devlet katil,hırsız ve yalancı bir adamın,şapşal oğlunun,lüks düşkünü ailesinin ve kapıkulu yandaşlarının çiftliği mi olacak?

O evden eve kaçırdığın milyonlar kendininse kenz, devletinse soygun, milletinse hırsızlıktır. Gırtlağına kadar harama batmışsın.

12 yıldır iktidarda affedilmez suçlar işledin.Anadolu insanını din, iman benim bacım,milletim diye kandırdın,sen hırsız oğlu hırsızmışsın!

TÜBİTAK'ta 'ses kaydı gerçek' raporu verenler işten atılmış.Yavuz hırsıza bak.Rezalet, pespayelik, kepazelik diz boyu..

"Taşı taşı bitmiyor,daha otuz milyon var" diye dert yanıyor birde.

TÜBİTAK'ta 'ses kaydı gerçek' raporu verenleri görevden alırlar, 'ses kaydı montaj' diye rapor düzenletirler. Ölüm kalım savaşı nede dolsa.

Bir gün yolsuzluk ve rüşvetten YüceDivan'a çıkarılacak,o ise milli irade,dış güç edebiyatına tam gaz devam edecek,asla sadede gelmeyecek.

ukranya muktediri Yanukoviç'in bırakıp kaçtığı saray..Halk sarayı basmış 'yolsuzluk ve rüşvet" müzesi yapılacakmış.

Evinde 300 takım elbisesi ile övünen Mustafa Sarıgül, eğer 290'ını ihtiyaç sahiplerine 'infak' etmezse, 'Rabbim'in gazabını üzerine çeker.."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.02.2014 15:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
metin dagdelen 2014-02-26 23:13:16

Hocam agsina saglik

Avatar
h.s.usa 2014-02-27 00:47:26

Senin basbakanin dunyaya rezil oldu

Avatar
h.s.usa 2014-02-27 00:45:57

Senin basbakanin dunyaya rezil oldu

Avatar
Emrah Küçükertunç 2014-02-27 10:27:29

doğru konuşuyor diyecek bir şey yok

Avatar
kamil gursoy 2014-03-02 22:17:26

Iyiki varsiniz hocam sizin gibilerine ihtiyacimiz var yoksa cok insan dinen cikacak

Avatar
Emre gor 2014-02-27 15:15:20

Onune gelen yazar oluyor bakarmisin. Kahve den yaptigin konusmanin satir baslari galiba bunlar. Sen bir de basbakanin konusmalarini dinleyenlerin hukuksuzlugundan bahsetsen adaletten bir seyler anladigini dusunucez ama sizin gibiler gereksiz fanatik taraftardan baskasi olamaz, birak kose paspalini...

Avatar
Huseyin 2014-02-27 15:25:20

Devlet ne iduuu belirsiz, demokrasi ile alakasi olmayan, seffafliktan nasibini almamis bir cemaat liderinin ciftligi olacagina Tayyibin ciftligi olmasini tercih ederim. En azindan cok yedin defol git diyebiliriz zamani gelince secimlerde. Secim evet secim, demokrasinin vazgrcilmez unsuru, biat kultutu degil, koru korune bir insani takip etmek degil. Senin de birey olarak soz hakkinin olmasi demek. Siz bu kafayla takilin, hocanizin caldiklarini kimden duyariz artik orasini bilmem, yargi polis bunun elinde. Ama pardon unutmusum; gulen cemaati haram yemez, hoca efendi en ahlakli insan dunya uzerinde. Onu ve takip edenleri teftise gerek yok. Biatcilar sizi.

Avatar
harub 2014-02-27 17:35:23

Bu kim ya ne is yapar kim tabir sucu ispatlanmamis birine neden saydiriyor hani masumiyet karinesi tayyip bsnamizin oğlu değil ama bu saf adamin kon ysmalari da sacma