Gazete DuvaR: Haberde ve Yorumda Doğru Adres

30 Temmuz 2019 Salı 00:15
Gazete DuvaR: Haberde ve Yorumda Doğru Adres

Gazete DuvaR; “ilkeli, bağımsız, objektif” haber ve yorumu okura ulaştırma hedefiyle 8 Ağustos 2016’da yayın hayatına başladı. Geleneksel gazeteciliğin evrensel kurallarını dijital gazete formatında yaşatarak yayın yapan Gazete DuvaR, kısa süre içerisinde ciddi bir okur kitlesine ulaşmayı başardı. İzlenme ve beğenilme oranları her geçen gün artan, haber ve yorumları ile kısa sürede Türkiye'nin önemli medya kuruluşları arasında yerini alan Gazete DuvaR, politika, ekonomi dünya, sağlık, eğitim, kültür sanat, teknoloji, bilim ve WEB TV'de çok sayıda ses getiren özel habere, röportaja, araştırmaya imza attı, ödüller kazandı.

Facebook, Twitter, Yotube ve Instagram sayfaları ile sosyal medyada da aranan haber kaynakları arasında yerini alan Gazete DuvaR, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Sezai Temelli gibi genel başkanlar başta olmak üzere TBMM'de grubu bulunan AK Parti, CHP, HDP, MHP, İYİ Parti, SAADET, BBP, TİP, DP üyesi siyasetçilerle, parlamento dışı siyasi partilerin yöneticileri ile yaptığı söyleşilerle gündem yarattı.

Üst üste seçim heyecanlarının yaşandığı Türkiye'de bu süreçlerin en tarafsız aktarıcısı ve en doğru yorumlayıcısı Gazete DuvaR oldu.

Gazete DuvaR, alanında uzman yazarları, İlhan Uzgel, Cem Erciyes, İrfan Aktan, Ülkü Doğanay, Gülgün Türkoğlu, Nergis Demirkaya, Zehra Çelenk, Musa Özuğurlu, Funda Başaran, Aydın Ördek, Murat Sevinç, Bahadır Özgür, Tuba Torun, Berrin Sönmez, Aydın Selcen, Ahmet Murat Aytaç, Mühdan Sağlam, Kemal Can, Metin Solmaz, Metin Yeğin, Dinçer Demirkent, Sevilay Çelenk, Hakkı Yırtıcı, Ümit Akçay, Önder Algedik, Şenay Aydemir, Zeliha Etöz, Kültigin Kaan Akbulut, Hakkı Özdal, Nur Betül Çelik, Ali Rıza Güngen, Funda Cantek, Tuğçe Isıyel, Volkan Ağır, Andrey İsaev, Ara Gözbek, Adem Erkoçak, Yelda Eroğlu, Murat Meriç, Reyya Advan, Evren Aybars, Onur Salman, Evrim Altuğ, Cansu Çamlıbel, Fehim Taştekin, Özlem Akarsu Çelik, Ali Duran Topuz ve Irmak Özer köşe yazarları ile de ses getirdi.

Yayın hayatının 3. yılına giren Gazete DuvaR, doğru ve objektif habercilik anlayışı ile yoluna devam ediyor...

İLANDIR.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol