Fethiye Belediye Başkanı, Korumasıyla Araca Saldırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde polise başvuran bir tatilci, trafikte tartıştığı Fethiye Belediye Başkanı ile korumasının kendisine hakaret ederek otomobiline zarar verdiği iddiasıyla şikayetçi olduğu olay sosyal medyada yeniden gündem oldu.

04 Aralık 2020 Cuma 13:54
Fethiye Belediye Başkanı, Korumasıyla Araca Saldırdı

Kız arkadaşıyla ilçeye tatile gelen Çağlar Özbakır (30) otomobiliyle trafikte ilerlerken, arkasından gelen aracın sürücüsüyle tartışmaya başladı. Aracın içindekiler ise Fethiye Belediye Başkanı Ali Karaca ve koruması çıktı.

Bir süre sonra otomobilini kenara çeken Özbakır ile diğer aracı kullanan sürücü ile araçtaki diğer kişi arasında yaşanan tartışma büyüdü. İddiaya göre, Özbakır'a hakaret eden bu iki kişi otomobiline de zarar verdi.

Polis merkezine giderek şikayetçi olan Özbakır, gazetecilere, trafikte tartıştığı kişiye yol verirken yanında duran araçtaki diğer kişinin kendisinin belediye başkanı olduğunu söylediğini aktardı.

Trafikte tartıştığı belediye başkanı ve korumasından şikayetçi oldu.

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI KAPIYI ZORLADI

Yolun darlığı nedeniyle ilk başta yol veremediğini daha sonra verdiğini anlatan Özbakır, "Araçtaki kişi tekrar kendisinin belediye başkanı olduğunu söyleyince ben de 'Kim olursan ol bunun bir önemi yok.' dedim. Öyle deyince kapısını açtı ve aracıma zarar verdi. Daha sonra koruması indi ve araca tekme attı. Araçta kadın olduğunu söylememe rağmen başkan ve koruması kız arkadaşımın olduğu tarafın camını kırdılar ve otomobilimin kapısını zorladılar." dedi.

fethiye belediye başkanı rezaleti

GENEL BAŞKAN NE YAPACAK?
Kendisine hakaret eden ve aracına zarar veren belediye başkanının bağlı bulunduğu partinin genel başkanın olayla ilgili ne yapacağını merak ettiğini dile getiren Özbakır, her şeyin çevredeki kameralara yansıdığını ve şikayetçi olduğunu kaydetti.

EKŞİ SÖZLÜK'TE TEPKİ YAĞDI...

İşte yaz mevsiminin sonunda yaşanan olay sosyal medyada yeniden gündem oldu. Özellikle Ekşi Sözlük'te '29 Ağustos 2020 Fethiye Belediye Başkan Rezaleti' başlığı ile çok sayıda tepki dolu yorum aldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.12.2020 14:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol