FATİH ALTAYLI'YA DAVA AÇTI

Genelkurmay Başkanı Özel, gazeteci Fatih Altaylı'nın Afyonkarahisar'daki patlamanın ardından kaleme aldığı yazıyla ilgili tazminat davası açtı.

29 Eylül 2012 Cumartesi 12:12
FATİH ALTAYLI'YA DAVA AÇTI
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Afyonkarahisar'da 25 askerin şehit düştüğü patlamanın ardından kaleme aldığı ve 9 Eylül 2012'de yayımlanan ''Schopenhauer Haklıymış'' başlıklı yazıyla kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle gazeteci Fatih Altaylı ve Habertürk gazetesi aleyhine 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Özel'in avukatı Umut Kemal Yıldırır'ın açtığı davanın dilekçesinde, Altaylı'nın, ''Ya Genelkurmay Başkanı'na ne demeli!.. Kendisine emanet 25 evlat pisi pisine ölüyor. Umurunda değil. Büyük ihtimalle 'Astlarımdan biri hata yapmışsa bana ne?' diyor'', ''Dediğim gibi Schopenhauer haklıymış aslında. Anladım ama geç anladım. Ve bu adamların neden asla ve asla istifa etmediğini de biliyorum artık. Etmez, çünkü hiçbiri yetenekleriyle, hak ederek, kazıyarak gelmediler o mevkilere'' ifadelerinin de bulunduğu bazı bölümler aktarıldı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol