Ezan Yalanının Altından da O Çıktı!

Taksim’de ‘ezan ıslıklandı’ yalanıyla eylem yapan şeriatçı gruptan açıklama geldi. Açıklamada polise tepki gösterilirken, ‘Ezana düşmanlık edenlere bir tepki olsun diye meydana çıkan, Allaha isyanın zirve yaptığı sokaklara kelime-i tevhidi duyuran Müslümanlara ilk tepki yine Müslümandan…’ denildi.

11 Mart 2019 Pazartesi 11:20

Taksim’de “ezanın ıslıklandığı” yalanıyla dün akşam yapılan şeriatçı yürüyüşe katılan gruplardan İsmailağa Takva Medresesi‘nden açıklama geldi.

Polisin uzun süre seyirci kaldığı yürüyüşe saldırı başladığında müdahale etmesine sinirlenen grup, “Bu keferelere hiçbir şekilde müdahale edilmedi. Ezanı Muhammedi sahiplenen mücahidlere plastik mermi ve biber gazlarıyla müdahale edilip 2 otobüs İhvanı mücahidi gözaltına aldılar” dedi. Provokasyona destek verenlerden bazıların ise polislere hakaret ettiği  “Sen şeriyat diye Taksim’de yürü bakalım o ölünce şehit süsü verilen polis seni coplamıyor mu bakalım” ifadelerini kullandığı görüldü.

Açıklamada, “Dine ve haysiyete saldırılan eyleme tepki veren bir Müslümana ilk engel yine Müslümandan geliyor. Ezana düşmanlık edenlere bir tepki olsun diye meydana çıkan, Allah'a isyanın zirve yaptığı sokaklara kelime-i tevhidi duyuran Müslümanlara ilk tepki yine Müslümandan…Polisin attığı biber gazı bir şekilde geçiyor da Müslümanın attığı “provokatör” iftirası gönülde iz bırakıyor. Bir dinsiz, eylemde hata dahi yapsa kendi adamına sahip çıkıyor da, Müslüman kendisi gibi düşünmediği Müslüman kardeşini cemiyetten/cemaatten/vakıftan/hizibten hemen ihraç ediyor” ifadeleri kullanıldı.

YALANIN ARDINDAN 'HİLAFET' ÇIKTI!

Eyleme ilişkin bir paylaşımda ise “çözüm hilafet” denildi:

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.03.2019 11:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol