Evinde Doğurduğu Bebeği Çöpe Attı!

Dün Çanakkale’den gelen bir haber yürekleri dağladı. Evinin tuvaletinde doğum yapan Ezgi Ç., çocuğunu ölüme terk ederek çöp konteynerine attı. Kameralardan tespit edilen Ezgi Ç. tutuklandı.

24 Aralık 2020 Perşembe 08:51
Evinde Doğurduğu Bebeği Çöpe Attı!

ÇANAKKALE’de önceki gün 20.00 sıralarında çöp konteynerlerinden atık kâğıt toplayan 2 kadın, yeni doğmuş erkek bebek buldu.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Göbek bağı hâlâ üzerinde olduğu belirtilen bebek, hastaneye kaldırıldı. Ancak bebek, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarından bebeğini ölüme terk eden annenin Ezgi Ç. (22) olduğunu tespit etti. Cinayet masası ekipleri, kasten öldürme şüphelisi olarak Ezgi Ç. ile evlilik dışı çocuğun babası olduğu belirtilen Mustafa P.’yi (21) gözaltına aldı. Ezgi Ç.'nin ifadesi doğrultusunda, annesi D.Ç. (44) ile baba A.Ç. (47) de evdeki suç delillerini yok etmek suçlamasıyla gözaltına alındı.

‘BEBEĞİ BEN HALLEDERİM’

Ezgi Ç.’nin polisteki ilk ifadesinde, olayı son ana kadar ailesinden gizlediği ve çocuğunu evde tuvalette dünyaya getirdiğini söylediği bildirildi. Ezgi Ç.’nin sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunu olduğu da ortaya çıktı. Mustafa P. ile 2 yıl önce ilişki yaşamaya başladığı belirtilen Ezgi Ç.’nin ifadesinde, hamile olduğunu anladıktan sonra erkek arkadaşının “Doktora gidelim” teklifini, “Ben hallederim” diyerek reddettiğini, hamilelik süresince hastaneye gitmediğini ve evlerinin tuvaletinde doğum yaptıktan sonra bebeği tuvalet kâğıdına sarıp, poşete koyarak çöp konteynerine attığını anlattığı bildirildi. Ezgi Ç.’nin ayrıca bebeği ölü doğduğunu sanarak çöpe attığını öne sürdüğü ifade edildi. Ezgi Ç.’nin bebeği, evine 200 metre mesafedeki çöp konteynerine atmaya giderken görüntüleri de ortaya çıktı. Ezgi Ç.’nin anne ve babası savcılık tarafından serbest bırakılırken, çıkarıldıkları mahkemede Mustafa P. adli kontrolle serbest kaldı, Ezgi Ç. tutuklandı.

bebek

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.12.2020 14:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol