EVET DİYECEĞİNİ AÇIKLADI!..

Erdoğan'la görüşen TFF Başkanı Demirören, referandumda 'Evet' diyeceğini açıkladı.

12 Şubat 2017 Pazar 14:13
EVET DİYECEĞİNİ AÇIKLADI!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Haliç Kongre Merkezi'ndeki görüşmeden sonra bilgi veren TFF Başkanı Yıldırım Demirören, başkanlık sisteminin oylanacağı 16 Nisan’da yapılacak referandumda Türkiye için ‘evet’ diyeceğini açıkladı.

Rıdvan Dilmen'in 'Evet' dediği video çok tartışılmış ve "Hayır diyorum, sen de var mısın" karşı-kampanyasını başlatmıştı.

Öte yandan Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde Milliyet gazetesinin sahibi Erdoğan Demirören’le yaptığı iddia edilen telefon görüşmesi internete düşmüştü. 28 Şubat 2013’te Milliyet gazetesinin manşetinden yayımlanan “İmralı Tutanakları” haberin yayımlanmasının ardından gerçekleştiği anlaşılan telefon görüşmesinde Erdoğan’ın dönemin Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak’a ve habere imza atan Namık Durukan’a yönelik ağır hakaretler ettiği öne sürülmüş, Demirören’in “Nasıl girdim bu işe ya, kim için? Reis seni üzdüm mü?” diyerek telefonda ağladığı duyulmuştu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol