'Erken Seçim Geliyor'

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın erken seçime gidebileceği iddialarına yönelik çalışmalarda bulunduğunu öne sürdü.

30 Ocak 2020 Perşembe 10:50

Takan, Ankara kulislerine dayandırdığı iddiayı şu şekilde kaydetti:

Elazığ’dan acı deprem haberi henüz gelmemişti. O günün akşam saatlerinde Ankara kulislerine “Ertesi günün sabahı çok sayıda Vali’nin değişeceği bir kararnamenin çıkacağı” ile ilgili iddialar düştü. Ankara bürokrasisinde tedirginlik hakimdi. İsimler havalarda uçuşuyordu. Doğal olarak, Elazığ’dan gelen acı haber ile gündem değişti. Saray’da hazırlandığı iddia edilen Valiler kararnamesi de bu yüzden ertelenmiş olabilir. Ancak, bu durum Ankara bürokrasisindeki tedirginliği gidermeye yetmedi.

İktidar kulisleri, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın yurt dışından dönmesini bekliyor. Yeni bakan totolar oynanıyor iktidar cenahında. Şu bakan gönderiliyor yerine falanca isim getiriliyor. Kabinenin “güçlü” olarak sayılan bazı isimleri görevden alınıyor ve onların erken seçim için Erdoğan tarafından sahaya sürüleceği iddia ediliyor. Bunların teyidi var mı?.. Yok!.. Zaten bu işlerin teyidi olmaz. Konuşulur, dinlersiniz. Adı üstünde “kulis” bunlar. Sonrada olmasını beklersiniz!.. Kabine revizyonu ve erken seçim tartışmaları da aynı erken terhis, mahkumlara af söylentileri gibidir. Diş macunu misali… Tüpten bir kere çıkmaya görsün!.. Bir daha asla içine sokamazsınız.


 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol