ERDOĞAN'IN FIRÇASI YETTİ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mavi Marmara organizatörlerini fırçalaması yandaş kalemleri ikiye böldü. Birbirlerine verip veriştirdiler.

30 Haziran 2016 Perşembe 13:17
ERDOĞAN'IN FIRÇASI YETTİ...

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray’da kendi personeline verdiği iftarda düne kadar faaliyetlerini öve öve bitiremediği İHH hakkında sert açıklamalar yaptı. Erdoğan, Başbakan olduğu dönemde Mavi Marmara gemisiyle Gazze'ye yardım götürenlere "Türkiye’den böyle bir insani yardımı götürmek için günün başbakanına mı sordunuz? Biz zaten yardımı yaptık, yapıyoruz. Bunları da yaparken, gövde gösterisi olsun diye mi yapıyoruz?" dedi. Bu açıklamanın ardından yandaşlar arasında tam anlamıyla ipler koptu. Twitter'da birbirlerine demediklerini bırakmadılar.

Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada "Aslan parçası, İHH'ya vurma da sana vurmayalım,sen Gülen ve Altanlar ile liberalizmi sek içerken,İHH Gazze tünellerindeydi.." yazdı. Tepkiler üzerine açıklama yapan Bayraktar, hedefinin Erdoğan değil, Cemil Barlas olduğunu belirtti. 

Yardaş yazarlardan Nihal Bengisu Karaca ise tepkisini doğrudan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gösterdi. Erdoğan'ın sözleri nedeniyle 'samimi olarak üzüldüğünü' belirten Karaca, "Mavi Marmara'ya 'bize sormadılar' intizarı vardı ise neden 6 yıl beklenildi?Aşağıdaki örnek 2013'ten, misal" yazdı. 


Karaca kendisini eleştiren AKP'lilere de Erdoğan'ın iki yıl önce yaptığı konuşmanın videosunu gönderdi. Eleştirilere de "bu da mı mecburen sahip çıkma kapsamına giriyor? Bkz : 'izni ben verdim' kısmı" yazdı. 

İLK TARTIŞMA BARLAS İLE ÖZKÖSE ARASINDA YAŞANDI

Tartışmanın fitilini Cemil Barlas'ın İsrail-Türkiye anlaşmasının yapıldığı gün attığı tweetler ateşledi. Barlas, İHH'nin rahatsızlığını eleştiren tweetler attı.

Barlas'a ilk yanıt Adem Özköse'den geldi. Özköse, Barlas'a 'sarhoş' dedi.

[Haber görseli]

[Haber görseli]

[Haber görseli]

[Haber görseli]


[Haber görseli]

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.06.2016 13:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol