Erdoğan'ın Başdanışmanının Olay Fotoğrafları!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsmail Cesur’un üniversite öğrenimini yurtdışında geçirdiği yıllara ait gece kulübü fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflar sosyal medyanın gündemine oturdu...

17 Kasım 2020 Salı 01:10
Erdoğan'ın Başdanışmanının Olay Fotoğrafları!

Formula 1 yarışında pilotlara şampanya yerine gazoz benzeri alkolsüz içecek verilmesini “Çoğunluğu Müslüman olan ülkelerde kendisi böyle bir hassasiyet gözetiyor. Malezya, BAE, Bahreyn… Aynı durum bu ülkelerde de oldu/oluyor” diyerek açıklayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsmail Cesur’un üniversite öğrenimini yurtdışında geçirdiği yıllara ait gece kulübü fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflar sosyal medyanın gündemine oturdu.

İstanbul’da 9 yıl aradan sonra düzenlenen Formula 1 yarışı skandallarla anılıyor. Yarış pistindeki sorunlardan sonra Mercedes Formula1 Takım Patronu Toto Wolff’un podyuma çıkan yarış pilotlarına şampanya yerine gazoz verildiğini açıklaması çok konuşulmuştu.

Sosyal medyadaki eleştirilere tepki göstererek cevap veren Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur “Podyumda gazlı içecek meselesini de ‘rezalet’ olarak niteleyen bazı çevreler bilsin ki asıl rezil olan bu saçma yaklaşımdır. Formula 1 çoğunluğu Müslüman olan ülkelerde kendisi böyle bir hassasiyet gözetiyor. Malezya, BAE, Bahreyn… Aynı durum bu ülkelerde de oldu/oluyor” ifadelerini kullanmıştı

Cesur, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle devam etmişti:

“Sadece F1 değil, birçok spor dalında şampanyalı kutlamalarda oldukça hassas davranılıyor. İnanç hassasiyeti had safhada oluyor. Örneğin geçtiğimiz yıllarda Bayern Ribéry’nin, City Mahrez’in, geçen yıl da Liverpool Salah ve Mane’nin bu hassasiyetine önem vermişti. Bu durum yıllardır böyle. Olayın bir de alkollü içecek reklamı yasağı da söz konusu. Tüm dünyanın yıllardır yaşadığı ve artık aştığı bir olay bu.

Sen kalk yüz milyonlarca dolarlık organizasyonu getir, şehri tüm dünyaya farklı bir konseptle tanıt, harika bir yarış düzenle, 2 milyar izleyiciye ulaş, adamlar şişenin içindeki içeceğinin alkolsüz olduğuna takılsın. Neyse… Türkiye için çalışmaya devam.”

BAŞDANIŞMAN GECE KULÜBÜNDE...

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur’un söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

“Yarış takvimindeki bütün Müslüman ülkelerde aynı hassasiyetin olduğunu” söyleyen İsmail Cesur’un kendi hayatında aynı görüşte olmadığı anlaşıldı.

JurnalTR’den Onur Dalar’ın ulaştığı fotoğraflara göre Cesur’un bir gece kulübünde arkadaşlarıyla birlikte eğlendiği görülüyor.

Söz konusu fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından fotoğraflar, binlerce retweet ve beğeni aldı.

İşte o fotoğraflar:

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.11.2020 01:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol