ERDOĞAN'A 'SANA NE ARKADAŞ, KİME NE...' DEDİ...

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, Erdoğan'ın "Anneliği reddeden kadın yarımdır" sözlerine yanıt verdi. Mengü, "İstemiyorum arkadaş anne falan olmak zorla mı. Sana ne, kime ne!" dedi.

06 Haziran 2016 Pazartesi 11:50
ERDOĞAN'A 'SANA NE ARKADAŞ, KİME NE...' DEDİ...

 CNN Türk'ün sevilen spikeri Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anneliği reddeden, evini çekip çevirmekten vazgeçen kadın, iş dünyasında istediği kadar başarılı olsun eksiktir, yarımdır" sözlerine twitter'dan yanıt vererek "İstemiyorum arkadaş anne falan olmak zorla mı. Sana ne, kime ne!" ifadelerini kullandı.



[Haber görseli]



Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, KADEM’in yeni genel merkez binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada “İş kadını olurken, anneliğinizi ve ev hanımlığınızı unutmayın” vurgusu yaptı. Erdoğan, “‘Çalışıyorum’ diye annelikten imtina eden bir kadın, aslında kadınlığını inkar ediyor demektir. Anneliği reddeden, evini çekip çevirmekten vazgeçen kadın, iş dünyasında istediği kadar başarılı olsun eksiktir, yarımdır. Kadın insanın yarısıdır. O yarısı olmazsa insan da olmaz. Anneliği reddetmek insanlığın yarısından vazgeçmektir” şeklinde konuşmuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.06.2016 11:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
hakan @MEHMET KAPLAN 2016-06-06 14:28:39

ananı böyle mi düzelttiler sen bliyorsun bu işleri.sizene kadının karnında ki çocuktan.gerçi yine güdemin değişmesinin sebebi farklı sen anlamazsın meme t gerçi dokunulmazlıklarınkaldırılmasını istiyordu ee anayasa mahkemeside onayladı c.başkanı neyi bekliyor.fakat chp destek verseydi hdp ye o zaman chp suçlanacaktı oyunlarını bozdu.bir diğeri diplomasının açıklamasını yaptı ama eksik biz hala merak ediyoruz üniversitedn arkadaşlarını.adam tam bir pskobat kan emici hitlerden farkı yok

Avatar
GÜLTEN GÜRTÜRK 2016-06-06 15:42:37

ki̇şi̇sel haklara , özel hayata bu kadar karişmak doğru deği̇l yüce rabbi̇m böyle bi̇r şey olsaydi kur anda söylerdi̇, ki̇ haklarda kadina daha fazlasi var hem kendi̇ ai̇lesi̇hemde eşi̇ kadina i̇hti̇mam etmeleri̇ konusunda uyariyor . bekar bayanlar ki̇ yaşlaniyorlar rabbi̇m di̇leseydi̇ bütün bayanlari evlendi̇ri̇r di̇ yukari daki̇ bayan sonuna kadar hakli hatta eski̇den bu kadar özele gi̇rmek hakaret sayiliyordu koskoca cumhurun başi..........................

Avatar
MEHMET KAPLAN 2016-06-06 12:03:35

tabi̇ çocuk i̇stemezsi̇n.çünkü sen birak anne olmayi i̇nsan olmayi bi̇le kabul etmezsi̇n.seni̇n şeyi̇ni̇n bozulacağindan çeki̇ni̇yorsun.korkma onu düzelti̇rler.