'ERDOĞAN KADAR VEFALI KİMSE YOK...'

Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyip sonrasında Erdoğan’ın talimatıyla TRT’de program yapmaya başlayan şarkıcı Zerrin Özer Sabah’a röportaj verdi.

17 Ocak 2016 Pazar 23:00
'ERDOĞAN KADAR VEFALI KİMSE YOK...'
 İşte Zerrin Özer’in Sabah’taki o röportajından başlıklar;

“Erdoğan ciddi bir müzikseverdir”

Soru: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, dönemin Başbakanı iken yardım çağrısında bulunduğunuz ve TRT’de bu sayede program yaptığınız konuşulmuş ve bu durum çok tartışılmıştı…

Zerrin Özer: Bu tartışmaları, beni ve sanatımı değersiz kılma çabaları olarak görüyorum. 40 yıldır şarkı söyleyen bir insanım. TRT’nin çıkardığı bir sanatçıyım. Ben ve benim gibi sanatçılar tabii ki bu ekranlarda program yapmalı. Cumhurbaşkanımız’a müteşekkirim, ciddi bir müzikseverdir kendisi. Kendilerinin döneminde program yapmaya başlamam, benim sanatıma gösterilen saygıyla bağlantılıdır.

“Erdoğan kadar vefalı, yakın, sıcak, hümanist bir insan görmedim”

Soru: Her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğinizi söylüyor, bunun için de tepki görüyorsunuz. Neler söyleyeceksiniz?

Zerrin Özer: Cumhurbaşkanımız, insanları idrak eden ve o kadar iyi tanıyan biri ki… Değere değer veriyor. Ben hayatım boyunca insanlara hiçbir şekilde ne etnik kimlik, ne de herhangi bir şey olarak yaklaşmadım. Benim için sadece insan olması çok önemli ve yeterli. Keşke onlar da benim gözümden Cumhurbaşkanımızı görseler, benim tanıdığım şekilde tanısalar… Ben bu kadar vefalı, yakın, sıcak, hümanist bir insan görmedim.

“Türkiye’nin çoğunluğu AKP’li ama ben konser veremiyorum”

Zerrin Özer: “Cumhurbaşkanı iş verdi” diyorlar. Bir kere bu bana çok büyük bir haksızlık çünkü bizler başlattık TRT’yi. Ben TRT’den üç tane ödül almış bir insanım. Benim kadar orada bir yer hak edecek kimse yok. Bu arada ne kadar enteresan; şu anda Türkiye’nin büyük çoğunluğu AK Partili değil mi? Benim en çok konser veren sanatçı olmam gerekir ama benim dışımda herkes konserlere gidiyor.

“Erdoğan’ı ağabeyim gibi görüyorum. Kim bir şey arzu etse onu yapar”

Zerrin Özer:  Cumhurbaşkanımı; ağabeyim, büyüğüm gibi görüyorum. İnsanlara karşı o kadar samimi ki; kim gitse, bir şey arzu etse onu yapacak yürekte bir insan. Çocuk değilim ki benim gözümü karartsınlar, beynimi tazelesinler… Kendisini başından beri çok sevdim ve bu ölene kadar böyle olacak.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.01.2016 13:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol