'Erdoğan Giderse Hepimiz Yargılanırız...'

Yandaş gazeteci Cem küçük katıldığı bir programda yeni parti girişimleriyle birlikte oluşan tablo karşısında “Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse hepimiz yargılanırız, seri tutuklamalar başlar, belki Erdoğan’a cesaret edemezler ama çevresini alırlar” diye konuştu

17 Aralık 2019 Salı 10:31

Yandaş gazeteci Cem Küçük, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programında 'Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?' başlıklı tartışmada, "Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse insanlar 'abartıyor' diyor ama bir kere biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama yaparlar" dedi.

Küçük, konuklardan AKP'li Mehmet Metiner'i göstererek,"Mehmet Metiner'i tutuklarlarsa AB itiraz mı edecek? deyince programın moderatörü Latif Şimşek, "Yani Cumhurbaşkanını da mı yargılarlar? diye sordu.

Bunun üzerine Küçük, "Ona hemen cesaret edemeyebilirler ama çevresinden başlarlar. Melih Gökçek'i bu durumda kim kurtarır?, Metiner'i kim kurtarır?, Şamil Tayyar'ı kim kurtarır? Seni beni kim kurtarır? deyince Metiner, "İlk telef olacak olan biziz yani. Yahu korkutma bizi, zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra..." ifadelerini kullandı.

Küçük, "Ben İngilizce biliyorum. Hadi ben Londra'ya gittim diyelim; iki günde beni iade ederler" ifadelerini kullanınca Metiner, "Ben İngilizce de bilmiyorum. Gidecek yerim de yok" sözlerini sarf etti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.12.2019 10:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol