“ EN ŞAİBELİ KADIN BİLE BUNLAR GİBİ.."

Türkiye'nin alanında dünyaca ünlü ismi Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk hoca, Türkiye'nin içinde bulunduğu duruma ilişkin yine çok çarpıcı bir analize imza attı.

29 Eylül 2015 Salı 23:43
“ EN ŞAİBELİ KADIN BİLE BUNLAR GİBİ..

İşte dahi hocamızın o görüşleri:

" Tarihin bu en şaşırtıcı ve en kahpe tuzağı, saltanat dincileri (Yezit ve Dürrîzade torunları), dinsizler (inkârcı, Marksist, liberal kitapsızlar) ile Ehlisalîp hizmetkârı (Batıcı-kiliseci hainler) ve Damat Ferit torunlarının birlikte kotardıkları bir tuzaktır. Tuzağın ortak amacı, Gazi Mustafa Kemal’i dinsiz gösterip onun, insanlığın önüne koyduğu akılcı, antiemperyalist, zulüm düşmanı, mazlum milletlerin tam bağımsızlığını isteyen reçetesini etkisiz kılmaktır.

Batı kodamanlarının bu reçeteden korkusu, azrailden korkularından daha büyüktür. Bunun içindir ki, haçlı emperyalizm, bu ortak hıyanet ve namussuzluğa bütün imkânlarıyla destek vermektedir. Açıktan veya örtülü biçimde... Çünkü emperyalist kodamanların Müslüman Doğu’nun zengin kaynaklarını rahatça sömürmelerinin önündeki en büyük engel Gazi Kemal dehasının üretip hayata geçirdiği muhteşem reçetedir.
Gazi reçetesinin en hayatî unsurları, tam bağımsızlık ve tam akılcılıktır.
Tam bağımsızlık haçlı emperyalizmi rahatsız ediyor. Saltanat dinciliği ise hem tam bağımsızlıktan rahatsız hem de tam akılcılıktan. Reçetenin dincilerle emperyalistlere destek veren hain zağarlarla kırıntı toplayan finoları rahatsız eden yanı ise Gazi fikriyatının egemen olması halinde kendilerine yemlenip yallanma imkânı kalmayacağı kaygısıdır. Büyük Akif bu ciğeri bozukları tanıtmıştır:
“Şimdi Allah’a söver, sonra biraz bol para ver,
Hiç utanmaz, protestanlara zangoçluk eder!

EYYAMCI YALAKALARA DİKKAT!
Hem Allahsız hem Protestan zangocu ciğersizler, tam bağımsızlığın hayata geçtiği bir coğrafyada kendilerine ancak ve sadece kazurat muamelesi yapılacağını bildiklerinden bütün gayretleriyle Mustafa Kemal’in düşürülmesini istiyorlar. Bu yüzden Mustafa Kemal’e savaş açmış bilcümle dinsiz ve dinci oluşumları bir bahane bularak (demokrasi, yenilenme, ikinci cumhuriyet, tabuları yıkma zırvalar ileri sürerek) alabildiğine destekliyorlar.
Eyyamcı yalakalar, Gazi’ye açıkça cephe açmış dincilerden de emperyalist kodamanlardan da daha alçak ve daha iğrençtirler. Çünkü bunların kimlik kartları yoktur, vicdanları, ciğerleri, güneşin doğuşuyla batışı arasında sabit kalan ilkeleri yoktur. Bunların sadece imanları değil, namusları da göçüktür. Tarih boyunca, bırakın tertemiz anaları, hiçbir ‘şaibeli kadın’ bile bunlar kadar sefil mahlûklar doğurmamıştır."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.10.2015 01:26
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sebahattin saygili 2015-09-30 11:25:52

Gerçek bu işte. Ortadoğu nun neden kan öğle im iş..!!!!

Avatar
NAZLICAN DOST 2015-10-14 09:36:29

Kara Ankara kåtliami CANLARI KAPKARA MÅTEME BŪRŪNDŪK . Gūnlerdir kara kıyafetler giyiniyprum ve PAYLAŞIYORUM .Mūbarek Muharrem orucu kabul OLA CÅNDOSTLAR . KAN ÍÇMEYE DOYAMAYAN VAMPİRLER ' DERIN