DEVLETİN ZİRVESİ NİKAHTA BULUŞTU

Eski Sağlık Bakanı Akdağ'ın kızının nikah töreni devletin zirvesini buluşturdu.

18 Haziran 2013 Salı 11:11
DEVLETİN ZİRVESİ NİKAHTA BULUŞTU

 Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın kızının nikah töreninde devletin zirvesi bir araya geldi.

Congressium'da düzenlenen törende Akdağ'ın kızı Cemile Akdağ ile Sami Çebi'nin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç üstlendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikaha, yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

"BAŞBAKAN, 3 DEĞİL 4 ÇOÇUK MESAJI VERDİ"

Basına kapalı gerçekleşen törenin çıkışında, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Erdoğan'ın çifte üç değil, dört çocuk mesajı verdiğini söyledi.

Törende Erdoğan'ın yeni çifte, "Bir çocuk garip, iki çocuk rakip, üç çocuk denge, dördüncüsü ise Allah Kerim" dediğini aktaran Müezzinoğlu, törenin çok güzel geçtiğini belirterek, çifte hayırlı, bereketli ve sağlıklı bir ömür diledi.

"ASIL KIZINI YOLCU ETTİĞİNDE ÜZÜLECEK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise kızını evlendiren Recep Akdağ ile ilgili "Şimdi henüz anlamadı belki ama kızını yolcu ettikten, bu telaştan sonra biraz üzülecektir" dedi.

Kurtulmuş, babasının ablasını evlendirdikten sonra gözlerinden sicim gibi yaşlar aktığını anlatarak, "Recep Bey de bundan sonra ağlar herhalde, Allah hayırlı, mübarek etsin. Damat da iyi bir kardeşimiz, mesut bahtiyar olsunlar" diye konuştu.

KİMLER KATILDI?

Törende Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Arınç, Bekir Bozdağ ve Ali Babacan, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, milletvekilleriyle bazı bürokratlar da yer aldı.

AA





Son Güncelleme: 18.06.2013 11:14
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol