DEMİREL'E NELER SÖYLEMİŞ NELER?

Arşivden çıkan 20 yıl önceki Erdoğan görüntüleri bugünkü Erdoğan’ı zor durumda bırakacak nitelikte.

12 Haziran 2017 Pazartesi 01:24
DEMİREL'E NELER SÖYLEMİŞ NELER?

Katar Krizinin ardından Somali’ye Türk askerinin gitmesi için tezkere çıkarıldı. Tezkerenin sadece jandarma için değil, Deniz ve hava kuvvetleri için de geçerli olduğu ortaya çıktı. Katar Dışişleri Bakanı “Türk askeri bölgenin güvenliği için gelecek” açıklamasını yaptı.

“Somali’ye Asker Gönderen Katıksız Uşaktır”

Arşivden çıkan 20 yıl önceki Erdoğan görüntüleri bugünkü Erdoğan’ı zor durumda bırakacak nitelikte. Erdoğan, Demirel döneminde birleşmiş milletler kararıyla Somali’ye asker gönderilmesini “uşaklık” olarak nitelendiriyor:

" Eyy Hürriyet Gazetesi, 20 yıldır bu ülkede Amerika'nın müslüman için hayırlı rüya göremeyeceğini hep söyledik. Siz hep bizim karşımıza dikildiniz. Ve bugün 20 yıl sonra Hürriyet Gazetesi anlamış. Bugün başlık atmış Somali'de BM, Amerika'nın oyununa geldi diyor. Nolmuş? 25 gün içerisinde Somali'de Amerika 26 tane petrol arama pompası kurdu diyor. Somali'ye niye gittik anladınız mı? Sayın Demirel niçin bu kadar çırpındı anladınız mı? Halis, muhlis, katıksız uşakların Mehmetçiği Somali'ye niçin gönderdiklerini şimdi anladınız mı?

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol