'DEĞER MİYDİ?'

Sevilay Yükselir, Diyarbakır'daki bombalı saldırı sonrası "Erdoğan'a Kürt sorununun çözümünde attığı adımlardan dolayı tapmıştım. Adımlar böyle heba edilmemeliydi." dedi.

07 Haziran 2015 Pazar 12:44
'DEĞER MİYDİ?'

 Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, HDP'nin Diyarbakır İstasyon Meydanı'ndaki mitinginde meydana gelen patlamayla ilgili ilginç değerlendirmelerde bulundu.

 
"SAKİN OL DİYARBAKIR"
 
Twitter hesabından Diyarbakır'ı kana bulayan saldırıyı kınayan Yükselir, "2 insan öldü, 100'ün üzerinde yaralı var. Buna rağmen sakin ol Diyarbakır! Sakin ol! Bu seni sokağa dökmek içindi unutma." ifadelerine yer verdi.
 
"AK PARTİ ÇOK AMA ÇOK YANLIŞ BİR POLİTİKA İZLEDİ"
 
Açıklamalarının devamında hükümetin çözüm süreci konusunda tarihi hatalar yaptığını vurgulayan Yükselir, şu tespitlere yer verdi: "Bu iktidara, Erdoğan'a Kürt sorununun çözümünde attığı adımlardan dolayı tapmıştım. Çünkü benim diyen solcuların yapamadığını yapmışlardı. Ama? Çok yazık! Biz bu noktaya gelmemeliydik. Erdoğan ve ekibinin Kürt meselesinde attığı onca devrim niteliğindeki adımlar böyle heba edilmemeliydi. Yazın bunu bi kenara! HDP barajı geçer geçemez ayrı konu. Ak Parti bu seçimde çok ama çok yanlış bi politika izledi. Dimyat'a prince giderken evdeki bulgurdan oldu! MHP'ye giden oyları çevirirken kendisine gönül bağı olan Kürtlerin çoğunu küstürdü. 3-5 milliyetçi oy için değer miydi?"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.06.2015 12:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol