CENNET İÇİN BU İFADE KULLANİLABİLİR Mİ?

Sözcü Gazetesi dikkat çekici bir noktaya işaret etti. Ancak vermek istediği mesajın ne olduğu tam olarak anlaşılamadı.

07 Ekim 2011 Cuma 17:00
CENNET İÇİN BU İFADE KULLANİLABİLİR Mİ?

 Türkiye, bugün Habertürk'ün sürmanşetindeki dehşet fotoğrafı tartışırken, Sözcü gazatesindeki bir başka metin gözden kaçtı. 

Gazetenin birinci sayfasında yer alan "Tokmak" isimli köşede, İlahiyatçı Ali Rıza Demircen'in "İslama Göre Cinsel Hayat" başlıklı kitabından alıntılar yapıldı.

Yazının sonunda ise şöyle bir cümle yer aldı:

Ali Rıza Demircan adlı imam ve hatibin bu ilmi (!) açıklamalara göre cennet son derece iyi organize olmuş MODERN BİR GENELEV...

Yazıdaki bu niyet çirkin bir başlıkla da öne çıkarıldı. Tokmak köşesine CENNET GENELEVİ Mİ? gibi skandal bir başlık atıldı.

Yazıda, Allah’ın halis kullarını ödüllendirerek göndereceği cennete “genelev” diyerek küfür edilen yazıyla, İslam dininin kutsal bir alanına ağır biçimde saldırıldı.







Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
MELEK NAZLI 2011-10-08 10:20:45

Adamlarin Cennet Anlayisi Bu Demekki ;Güleriz Aglanaca Halimize ...

Avatar
MG 2011-10-10 03:46:48

Asıl bunu kullananları dikkate almak lazımken sözcü ye bu tarz bakış bir az kıt izan sayılmaz mı? Adamlar dini düpedüz fuhuşa yaslamış birde bunu "sır odadalar " ile pekiştirmişken sözcü ye bu celallenme de neyin nesi?sözcü adam gibi başlık atmış.bu dinci bezirgan pezevenkleri daha teşir etmek varken ... badelenen bu ahlaksızların hangisi yakalansa münferit olup unutulmaya sokuluyorlar.hangi tarikatta bu odalar yokki? tümü baştan sona aynı işlere dayalı şeyhin çocuk yaştaki çocuklara cinsel sapıklıkları ile örülmüş bir ilişkiler ağı.bunlar yazılmalı.gözüne sokulmalı bu milletin.milleti uyutanları unutmamalı? yarın bir bakarızki sırada bizden biri var...işte o zaman geriye dönecek zamanımız olmayabilir.