BU DA MUHTEŞEM ÇİRKİNLİK!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya giden bir grubun açtığı pankart sosyal medyada günün konusu oldu.

07 Haziran 2013 Cuma 13:04
BU DA MUHTEŞEM ÇİRKİNLİK!

  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunduğu Tunus'tan Türkiye'ye dün gece döndü. Başbakan'ı havaalanında on binlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ve parti flamalarının yanında Atatürk posterleriyle karşıladı. Ancak Başbakan Erdoğan'ı karşılamaya gelen grupta bir kişinin açtığı pankart geceye damgasını vurdu.

 
BU PANKART SOSYAL MEDYAYI SARSTI
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya giden bir grubun açtığı pankart sosyal medyada günün konusu oldu. Pankart'ta "Halit Ergenç (Muhteşem Rezalet) 75 milyoun önünde karını kenan İmirzalıoğlu götürüyor ses çıkarmadın. İki ağaç için mi adam oldun" yazıyordu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç'in Gezi Parkı eylemlerine verdiği destek hiç hoş olmayan ağır bir dille eleştirilmiş oldu.
 
Dizi daha yayınlanmaya bile başlamadan bazı çevrelerin tepkisini çekmişti. Hatta Başbakan Erdoğan da yaptığı bir konuşmada diziye yönelik eleştirilerde bulunmuştu.
 
KARADAYI DİZİSİ
Ergenç'in eşi Bergüzar Korel de Karadayı adlı dizide rol alıyor. Korel, başrolü Kenan İmirzalıoğlu ile paylaşıyor. Dizide Korel'in oynadığı Hakime Feride ile İmirzalıoğlu'nun oynadığı Mahir karakteri birbirleriyle yakınlaşıyor. İkili arasında romantik bir ilişki başlıyor.



yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.06.2013 09:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
fevzi ışık 2013-06-07 13:48:29

bunların namus anlayışı bu çünkü onlar haremlik selamlık alışmışlar elleri ellerine değince elktrik alıp yatağa gidiyorlar bastırırmış duyguları böyle kınıyorum

Avatar
EMİN AVCILAR 2013-06-07 15:15:25

başbakanın ne eşi ne çocugu ne anası ne bilmem kimi kaldı... bunda ne var yalanmı.. ne oldu şimdi

Avatar
malkoçoğlu 2013-06-08 16:58:52

aslında yadırganacak birşey yok bunlar insanlara iftira atmaya bel altı vurmaya alışık lar bunun en bariz örneğini başlarındaki çete lideri gösteriyor zaten