BİR HAFTA BOYUNCA...

Yapılan son meteorolojik analiz ve değerlendirmelere göre yurdumuz bugün Doğu Akdeniz üzerinden gelen sistemin etkisine girecektir.

02 Haziran 2015 Salı 14:48
BİR HAFTA BOYUNCA...

 Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olacak bu sistemden özellikle ülkemizin iç bölgelerinde ( İç Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinin iç kesimlerinde) özellikle öğleden sonraları bir hafta süresince gelecek hafta ortasına kadar yağış tahmin edilmektedir. Bugün yurdumuzun güney ve iç bölgelerinde görülecek yağışların öğleden sonra Konya, Karaman ve Sivas çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Mevsim şartlarına uygun olan yerel gök gürültülü sağanak yağışların yarın ve Perşembe günleri İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli sağanak yağışların meydana getirebileceği ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

ANKARA

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.06.2015 14:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
John Lisa 2018-04-18 15:26:55

Paraya ihtiyacınız var mı? İş veya Kişisel Krediye ihtiyacınız var mı? Şirketinizi yeniden finanse etmek istiyor musunuz? Şirketimiz yardım etmek için burada. Herhangi bir kişiye ve şirkete 3% faiz oranıyla kredi veriyoruz. Bize şu adresten yanıt verin: daha fazla bilgi için [email protected].

Sizden e-posta yoluyla yakında e-posta almayı [email protected]