BİR FETVA DA BEŞİKTAŞ BAŞKANI'NDAN...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, televizyonda “Sahur Sohbetleri” adlı programa konuk oldu. Fikret Orman, yorumlarıyla ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nu aratmadı.

11 Haziran 2016 Cumartesi 00:37
BİR FETVA DA BEŞİKTAŞ BAŞKANI'NDAN...

 Fikret Orman programda namaz kılmak ve oruç tutmakla ilgili yorumlar yaptı. İşte o konuşmasından öne çıkanlar;

“Çağdaş şeyde namaza plates diyorlar”

“Dinimizde her ibadetin bir anlamı var. Namaz vücudun bütün her şeyini çalıştırıyor. Çağdaş şeyde plates diyorlar. Namazda da tüm eklemlerinizi calıştırırsınız. Abdest alarak vücudunuzu temizlersiniz.

“Çağdaş şeyde oruca detoks diyorlar”

Oruç tutmak mesela, onun da sağlığa yararı var. Çağdaş şeyde ona da detoks diyorlar. Vücudun arınması, temizlenmesi. Sonucunda hepsi niyetle alakalı. Namazı da Allah için kılacaksın, şov için değil” dedi.

Orman'ın, KANAL D'de dün gece katıldığı 'Sahur Sohbetleri' programındaki sözleri sonrası attığı tweet popçu Aylin Aslım'ın başına iş açtı! 

Orman'ın, programda söylediği, "Namaz vücudun bütün her şeyini çalıştırıyor. Çağdaş şeyde plates diyorlar. Namaz platesten, oruç detokstan daha faydalı" sözlerinin paylaşıldığı bir tweete paylaşan Aylin Aslım, "Öyle mi fikocum tamam fikocum" ifadelerini kullandı.

Aylin Aslım'ın, Fikret Orman için 'fikocum' kelimesini kullanması ise Beşiktaşlı twitter kullanıcılarını resmen çıldırttı! Aylin Aslım'a tepki mesajları gönderen Beşiktaşlılar, 41 yaşındaki popçuya tepki mesajları attı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.06.2016 00:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol