Bir Cinci Hoca Vakası da Kocaeli'den...

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kendisini Cinci Hoca olarak tanıdan şahıs, önce bir kadına ardından da kadının kocasına tecavüz etti.

19 Ekim 2020 Pazartesi 16:36
Bir Cinci Hoca Vakası da Kocaeli'den...

Seskocaeli sitesindeki habere göre; büyü bozdurmak için Kartepe’deki Cinci Hoca’ya giden bir kadın, hocanın büyüyü bozmak için birlikte olmamız gerekiyor yoksa büyü bozulmaz telkinlerinden sonra kadına tecavüz ettiği iddia edildi.

ERTESİ GÜN KOCASINA DA TECAVÜZ ETTİ!
Tecavüze uğrayan kadın,  Cinci Hoca’ya gittiğini ve hocanın kendisiyle birlikte olduğunu kocasına anlattı. Tecavüze uğrayan kadının anlattıkları üzerine kocası da ertesi gün Cinci Hoca’ya gitti. Cinci Hoca da kadının kocasında da büyü olduğunu söyledi ve ona da tecavüz etti.

Tecavüze uğradığını iddia eden karı kocanın sabah erken saatlerde karakola giderek Cinci Hoca’dan şikayetçi oldukları iddia edildi. Bölge halkı yaşananlara pes dedi.

Geçtiğimiz günlerde de Kütahya’da H.A. isimli ‘cinci ve üfürükçü' şahsın, bir kadını eşinin yanında taciz ettiği ileri sürülmüştü. Aynı kadının halasını da taciz eden şahıs, cinsel istismar suçundan tutuklanmıştı. Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre 44 yaşındaki iki çocuk annesi G.A., ifadesinde, uğradıkları cinsel istismarı şöyle anlatmıştı:

“27 Ağustos’ta ben, yeğenim H.U. ve H.’nin eşi S.U. ile beraber hocaya görünelim dedik. Hoca Halil Aka bizi kapıda karşıladı. Evinin yakınındaki kulübeye beni, H. ile eşi S.’yi davet etti. ‘Şikayetiniz nedir?2 diye sordu. Kiminle konuştuğunu bilmediğimiz birilerine, “Bu kızımız ve oğlumuza şifa verin, bu suya ve şekere okuyun’ dedi. Sonra H.’ye, ‘Sende cinler ve nazar var’ dedi, başını sallayarak bir şeyler okudu. H.’yi çağırdı. Ellerini H.’nin vücuduna dokunarak gezdirdi. H.’nin ellerinden tuttu, sürekli ‘Titriyor musun, ayakların üşüyor mu?’ diye sordu. ‘Bak cinler karın bölgende, birazdan çıkaracağım onu’ diyerek H.’yi taciz etti. H.’nin bacaklarına dokundu, Bu arada, ‘Bak, çıktı, dizime geçti’ diyordu.

“H.’ye ‘Hepsi bitmedi, üç gün sonra bir daha gel, yalnız gelebilirsin’ dedi. H’nin eşi S., hocaya ‘Ne kadar borcumuz var’ dedi. O da ‘Durumuna göre’ dedi. S’nin 20 TL verdiğini duydum. ‘Kalk ayağa’ dedi, kalktım. Omuzlarımdan başlayarak göğüslerimi, karın bölgemi, mahrem yerlerimi elledi. Vücudunu vücuduma yaklaştırdı. Sol elimi tuttu ve mahrem yerine dokundurdu.

Bana, ‘Tedirgin olma, şifa bulacaksın’ dedi. Sürekli nefesini ağzıma veriyordu. Ağzını dudaklarıma değdiriyordu. Hemen şikayetçi olduk.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.10.2020 16:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol