BEKİR BOZDAĞ'A SERT TEPKİ...

Eski Başbakan Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Elif Çakır'dan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a sert tepki geldi.

11 Ekim 2016 Salı 19:35
BEKİR BOZDAĞ'A SERT TEPKİ...

Karar yazarı Elif Çakır'ın gündeminde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz ile ilgili sözleri vardı. Adalet Bakanı Bozdağ, FETÖ’nün Havak Kuvvetleri imamı olduğu söylenen Adil Öksüz’ün hala yakalanamamasıyla ilgili "Dışarı çıkmış mıdır? Kanaatimce dışarı çıkması çok zor. Çünkü hemen arkasından her tarafta çok ciddi tedbirler alındı. Daha fazla saklanabileceğine ihtimal vermiyorum. Eninde sonunda yakalanacaktır. Adil Öksüz'ün Türkiye'de bu kadar saklanabilmesinin onun yetenekleriyle ilgili olmadığını, o kadar yetenekli bir adam olmadığını düşünüyorum.
SAS komandoları bile kaçamadılar yani Adil Öksüz'ün kaçabilme ihtimali yok" açıklamasını yaptı Bu sözlere eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'na yakın durduğu iddia edilen Karar yazarı Elif Çakır eleştirdi: Çakır, Öksüz’ün kaçmadı açıklamasıyla ilgili “Ne yani sevinelim mi şimdi?” diye sorarken “ Tamam da… Türkiye sınırlarının içerisinden kaçamamış olması ‘adaletin’ elinden kaçtığı gerçeğini değiştiriyor mu? 15 Temmuz darbesini yöneten Adil Öksüz, olay mahallinde ‘olağan şüpheli’ olarak suçüstü yakalanıp getirildiği adliye binasından resmen ‘hadi bana evyallah’ diyerek çekip gitmedi mi?” ifadelerini kullandı.
KABATAŞ YALANI ORTAYA ÇIKMIŞTI
Elif Çakır, Gezi olaylarında Kabataş yalanını atarak yalancı gelin üzerinden toplumu karşı karşıya getirmişti. Olayın ardından Çakır'ın röportajı kendi ağzından yazdığı ortaya çıkmıştı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol