AZİZ YILDIRIM YENİDEN CEZAEVİNDE...

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanında bu kez Rıdvan Dilmen ve Abdullah Kiğılı da vardı.

18 Temmuz 2012 Çarşamba 15:00
AZİZ YILDIRIM YENİDEN CEZAEVİNDE...

 Futbolda şike soruşturmasında ttuklanan ve kısa süre önce cezaevinden çıkan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yanında futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski asbaşkanı Nihat Özdemir, Konak Belediye Başkanı CHP’li Hakan Tartan ile Aydın’a geldi. Aydın Adliyesi’ne giden Yıldırım, Dilmen, Kığılı ve Tartan Cumhuriyet Savcısı’ndan Mehmet Ağar ile görüşme izni aldıktan sonra Yenipazar’a gitti. Havayoluyla İzmir’e oradan da Aydın’a geldiği öğrenilen Yıldırım daha sonra beraberindekilerle Yenipazar’a geçti. 

Bu sırada, Yıldırım’ın Yenipazar’a geldiğini öğrenen Fenerbahçe taraftarları da cezaevi önüne akın etti. Korumalar sıkı güvenlik önlemi alırken, Yıldırım ve beraberindekiler cezaevinde yaklaşık 45 dakika kaldı. Görüşün ardından cezaevi kapısından çıkan Aziz Yıldırım’la hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen taraftarlara korumalar izin verdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile beraberindekiler yemek için pideleriyle ünlü Yenipazar ilçe merkezine gitti.
Bu arada Cezaevi yakınına geçtiğimiz günlerde yapılan helikopter pistine de bir helikopter indi. Helikopter Yıldırım ve beraberindekileri almak için hazır bekledi. 
AĞAR DA YILDIRIM’I ZİYARET ETMİŞTİ
Bu arada, Yenipazar Cezaevi’nde tutuklu bulunan Mehmet Ağar, geçen yıl, futbolda şike iddiaları soruşturması kapsamında tutuklanan ve bir süre Metris Cezaevi’nde kalan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı tutukluğu bulunduğu dönemde ziyaret etmişti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol