AKP'Lİ KADINLAR: DANSA İZİN VERMEYECEĞİZ

Eskişehir’de AKP’li kadınlar, ‘tango, çaça, Hint ve modern dans’ gösterisine tepki gösterdi. AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Çakır, “Bir daha külliyede dansa, tangoya, çaçaya asla ama asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 19:15
AKP'Lİ KADINLAR: DANSA İZİN VERMEYECEĞİZ

 Odatv’de yer alan habere göre, Odunpazarı Belediyesi, Uluslararası Ahşap Heykel Festivali etkinlikleri kapsamında geçen 24 Mayıs’ta kültür merkezi olarak kullanılan tarihi Kurşunlu Külliyesi’nde dans gösterisi gerçekleştirdi. Odunpazarı Belediyesi dans ekipleri farklı yörelerden folklor oyunları, çaça, tango, Hint ve modern dans gösterisi sundu. Gösteriyi Odunpazarı Belediye Başkanı CHP’li Kazım Kurt da izledi.

“Külliyede dansa müsade etmeyiz”

AKP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları üyesi kadınlar,  Odunpazarı Belediyesi’nin Kültür Merkezi olarak kullandığı Kurşunlu Külliyesi önünde toplandı. Kadınlar ellerinde ‘Külliyede tango istemiyoruz’, ‘Cenaze evinde düğün olmaz’, ‘Odunpazarı Odunpazarı olalı böyle zulüm görmedi’ ve ‘Şehide saygın yok, ezana saygın yok’ yazılı dövizler taşıdı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.05.2016 19:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Yıldız çetin 2016-06-01 21:25:23

Tirollar iş başında türkiyede emiri aldılarmı işe meydandalar ALLAHA, HAVALE EDİYORUZ SİZLERİ RABBİ NİYET VE AKLINIZDAN ĞEÇENLERERİ BİLİYOR SİZ DEVAM ALLAH MUKAFATINIZI VEREÇEK