'AKP'Lİ FAKİRLERE DAĞITTIM...'

AKP'nin İsrail lobisine 67 milyon dolar ödediğini ve 20 milyon dolar karşılığında Mavi Marmara davasından vazgeçtiğini söyleyen CHP'li Aykut Erdoğdu'ya sosyal medyadan destek yağdı.

17 Kasım 2016 Perşembe 13:28
'AKP'Lİ FAKİRLERE DAĞITTIM...'

CNN Türk programında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında CHP'li Aykut Erdoğdu ve AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Ayhan Oğan arasında İsrail ile ilgili tartışma yaşandı.

Erdoğdu, AKP'nin ABD'deki İsrail lobisine 67 milyon dolar verdiğini söyledi. Ödemenin belgeleri olduğunu söyleyen Erdoğdu, İsrail'den alınan 20 mlyon dolar karşılığında da Mavi Marmara davasından vazgeçildiğini kaydetti.

Erdoğdu, "20 milyon dolara diz çöktünüz, 20 milyon dolara Mavi Marmara'da canını veren insanların yargılama yetkisini aldınız" dedi.

Erdoğdu'nun açıklamaları karşısında AKP'li Ayhan Oğan "Edepsizsiniz, ahlaksızsınız, ispatlamazsanız şerefsizsiniz" dedi.

MAVİ MARMARA YOLCUSUNDAN TEŞEKKÜR 

Erdoğdu'nun açıklamaları sosyal medyada geniş yankı buldu. İsrail saldırısı sırasında Mavi Marmara gemisinde olan İbrahim Sediyani Twitter hesabından Aydoğdu'ya "Aykut Bey, "Tarafsız Bölge"de söylediklerinizden dolayı bir Mavi Marmara yolcusu olarak size teşekkür ediyorum. (...)" yazdı. 

Sediyani'nin bu tweetinin ardından kendisine "size 20 milyon dolardan hiç para verdiler mi?" diye soruldu. Sediyani bu soru üzerine aldığı tazminatı ne yaptığını açıklayarak  "Evet, AKP'li fakirlere dağıttım. Sevaptır." yazdı. 

[Haber görseli]

 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
dr comcalimehmet 2018-06-05 15:33:27

merhaba hastalarımız için acilen 1 böbreğe ihtiyacımız var. Eğer bir donör olmak istiyorsanız veya bugün bir hayat kurtarmak istiyorsanız lütfen aşağıdaki e-posta adresinden bize yazın. Böbrekleriniz için size 300.000 00 $ teklif edeceğiz,% 100 güvenli işlemler sağlayacağınızı garanti ediyoruz. Bizimle, her şey ulusal böbrek vakfının kanuna göre yapılır ve bağışçı sadece sağlıklı insanlar için seyahat etmeye hazır olmalıdır. Daha fazla zaman kaybetmemek için aşağıdaki e-posta linkimizden bize ulaşın.
[email protected], size yardımcı olmak için burada olduğum için endişelenmeyin.

Selamlar
Dr, Comcali Mehmet
hastane

Misafir Avatar
anti Yamyam 2019-06-19 12:35:48 @dr comcalimehmet

anaani sat gavat!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Acil durum kredinizi buraya getirin mi? 2018-06-16 21:26:33

finansal hizmetler konusunda uzmanlaşmış, yerel / uluslararası krediler sunan, güvenilir ve teminatsız borçlanma seçenekleri sunan bireylere ve işbirliği yapan kurumlara çok rekabetçi kredi oranlarında ve herhangi bir finans koşulunu karşılayacak esnek şartlarda hizmet vermekteyiz. düşük bir kredi puanınız varsa farketmez, beklenmedik paranızı hızlı bir şekilde sağlayabiliriz. artık tüm bütçelere ve gereksinimlere uygun hızlı ve uygun fiyatlı krediler için bizimle iletişime geçin: [email protected]

Avatar
Acil kredi için başvurunuz mu? 2018-06-28 17:16:10

Finansal hizmetler konusunda uzmanlaşmış, yerel / uluslararası krediler sunan, güvenilir ve teminatsız borçlanma seçenekleri sunan bireylere ve işbirliği yapan kurumlara çok rekabetçi kredi oranlarında ve herhangi bir finans koşulunu karşılayacak esnek şartlarda hizmet vermekteyiz. Düşük bir kredi puanınız varsa farketmez, beklenmedik paranızı hızlı bir şekilde sağlayabiliriz. Artık tüm bütçelere ve gereksinimlere uygun Hızlı ve uygun fiyatlı krediler için bizimle iletişime geçin: [email protected]

Avatar
Acil kredi için başvurunuz mu? 2018-06-28 17:23:21

Finansal hizmetler konusunda uzmanlaşmış, yerel / uluslararası krediler sunan, güvenilir ve teminatsız borçlanma seçenekleri sunan bireylere ve işbirliği yapan kurumlara çok rekabetçi kredi oranlarında ve herhangi bir finans koşulunu karşılayacak esnek şartlarda hizmet vermekteyiz. Düşük bir kredi puanınız varsa farketmez, beklenmedik paranızı hızlı bir şekilde sağlayabiliriz. Artık tüm bütçelere ve gereksinimlere uygun Hızlı ve uygun fiyatlı krediler için bizimle iletişime geçin: [email protected]

Avatar
Murat Acar 2018-06-30 03:05:05

Merhaba,
Finansal ihtiyaçlarınızı çözmek için acil bir krediye ihtiyacınız var, 5.000,00 TL'den 10.000.000,00 TL'ye kadar kredi teklif ediyoruz, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik,% 100 garantili, Avro (Euro, Pound ve Dolar) ) Eğer ilgileniyorsanız, tüm Krediler için geçerli faiz oranı (% 2).

E-posta: ([email protected])

Teşekkürler

Avatar
John Lisa 2018-07-20 12:52:47

Paraya ihtiyacınız var mı? İş veya Kişisel Krediye ihtiyacınız var mı? Şirketinizi yeniden finanse etmek istiyor musunuz? Şirketimiz yardım etmek için burada. Herhangi bir kişiye ve şirkete% 3 faiz oranıyla kredi veriyoruz. Bize şu adresten yanıt verin: daha fazla bilgi için [email protected].

Sizden e-posta yoluyla yakında e-posta almayı [email protected]

Avatar
Murat Acar 2018-08-28 01:49:53

Merhaba,
Finansal ihtiyaçlarınızı çözmek için acil bir krediye ihtiyacınız var, 10.000,00 TL'den 100.000.000,00 TL'ye kadar kredi teklif ediyoruz, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik,% 100 garantiyle de (Avro, Pound ve Dolar) ) Eğer ilgileniyorsanız, tüm Krediler için geçerli faiz oranı (% 2).

E-posta: ([email protected])

Teşekkürler.

Avatar
MARK DAVSON 2019-02-05 21:04:35

Dikkat:

5.000 Euro ila 5.000.000 Euro arasında kredi vermek için GERÇEK bir FİNANSAL KREDİ FİRMASI arıyorsunuz (bir işletme veya şirket kredisi, kişisel kredi, ev kredisi, araç kredisi, borç konsolidasyonu kredileri, risk sermayesi, sağlık kredisi, vb.).
Ya da bir nedenden ötürü bir banka veya finans kurumundan borçlanmadı mı?
Şimdi başvurun ve 3 gün içinde işleme konup onaylanan gerçek finansal krediyi alın.
MARK DAVSON FİNANSAL KREDİ FİRMASI, geçerli kimlik kartınızla veya ülkenizin uluslararası pasaportunuzla% 2'lik düşük bir faiz oranına sahip olan GERÇEK FİNANSAL KREDİLER'i veren, "Uluslararası Akredite Kredi Kredisi Borcuyuz".
Kredi Geri Ödeme kredinizi aldıktan sonra 1 (Bir) yıl başlar ve geri ödeme süresi 3 ila 35 yıl arasında değişmektedir.
Şirketimizin ülkenizde şirket temsilcimiz olabilecek bir kişiye de ihtiyacı var.

2 ÇALIŞMA GÜNÜNDE KREDİ İSTEĞİNİZİ HIZLI YANIT VE İŞLEME İÇİN,
Bu e-posta yoluyla doğrudan bize ulaşın: [email protected]