AKP, ABD Seçiminde O Adaya Bağış Yapmış!

Halk TV'de yayınlanan 'Şimdiki Zaman Siyaset' programında Özlem Gürses, AKP'nin Joe Biden'ın seçim kampanyasına geçtiğimiz aylarda bağış yaptığını iddia etti.

05 Kasım 2020 Perşembe 13:54
AKP, ABD Seçiminde O Adaya Bağış Yapmış!

Dünya ABD başkanlık seçimlerine kilitlenirken Gazeteci Özlem Gürses, AKP'nin Demokratların adayı Joe Biden'ın seçim kampanyasına kurumsal olarak destekte bulunduğunu, arka kapı faaliyetleri yürüttüğünü iddia etti. Özlem Gürses'in açıklamaları stüdyodaki İsmail Saymaz'ı şaşkına çevirdi. Saymaz, şaşkınlığını, "Biden'ın kampanyasına AK Parti bağış mı yaptı?" sözleri ile dışa vururken, Özlem Gürses iddiasını sürdürdü. 

"AK PARTİ ABD SEÇİMİNDE BİDEN'IN KAMPANYASINA BAĞIŞ YAPTI"
Özlem Gürses, "Biden'ın kampanyasına AK Parti bağış yaptı. Biden ile ciddi bir şekilde arka kapı ilişkileri var" diyerek iddiayı ortaya attı.

İSMAİL SAYMAZ ŞAŞKINA DÖNDÜ
İsmail Saymaz, Özlem Gürses'in iddiası karşısında "Biden'ın kampanyasına AK Parti bağış mı yaptı?" diyerek şaşkınlığını gözler önüne serdi.

Gürses, "Evet evet, yapabiliyorsun bu açık bir şey. Yazıldı bu" diyerek iddiasını sürdürürken, Saymaz ikna olmayarak, "İyi de arkadaşlar ben bilmiyor olabilirim, cahilliğime verin de, Biden'ı daha düne kadar muhalefeti örgütlemek ile suçlamıyor muydu AK Parti?" dedi. Gürses ise, "Aynı tarihlerde çıktı bu haber..." diyerek yanıt verdi.

Saymaz, bu kez  'Kurumsal olarak mı yardım yapmış AK Parti?' diyerek Gürses'e bir kez daha sordu. Gürses ise, "AK Parti'nin oradaki stratejistleri yaptı. ABD'de bir siyasi partiye bağış yapmak yasal bir şey." sözleri ile ısrarını sürdürdü.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.11.2020 14:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol